patpat95
Fanka BB :)
Najlepiej zrobić 7 dpo. Dziś masz 3 dpo więc to trochę za szybko.Dziewczyny, miałam w piątek 02.07 owulacje, czy jeżeli dzisiaj zrobię badanie progesteronu to czy mi coś już wykaże czy to będzie za szybko??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepiej zrobić 7 dpo. Dziś masz 3 dpo więc to trochę za szybko.Dziewczyny, miałam w piątek 02.07 owulacje, czy jeżeli dzisiaj zrobię badanie progesteronu to czy mi coś już wykaże czy to będzie za szybko??
Ja widzę w sumie tą kreseczke, może zanim jutro pójdziesz na bete zrób jeszcze raz?Dziewczyny wczoraj znów robiłam test i wyszedł tak. Jest cień drugiej kreski. Na zdjęciu nie widać tak jak na żywo, ale coś widać. Co sądzicie? Idę we wtorek na betę.
Za szybko. Zrób 9.07. Wtedy bedziesz tydzień poDziewczyny, miałam w piątek 02.07 owulacje, czy jeżeli dzisiaj zrobię badanie progesteronu to czy mi coś już wykaże czy to będzie za szybko??
Kilka dni temu robiłam 2 testy Check&go, wczoraj pink i dziś rano pink. Na każdym cień cienia. Nigdy wcześniej mi żadne fabryczne kreski nie wychodziły, ale nie chcę się nakręcać.Ja widzę w sumie tą kreseczke, może zanim jutro pójdziesz na bete zrób jeszcze raz?
Bo to ze ją widze nie gwarantuje ze to jest to, bo z tego co slyszalam pinki lubią mieć fabryczną. Ale trzymam kciuki aby to bylo to!!![]()
Kilka dni temu robiłam 2 testy Check&go, wczoraj pink i dziś rano pink. Na każdym cień cienia. Nigdy wcześniej mi żadne fabryczne kreski nie wychodziły, ale nie chcę się nakręcać.
W teorii powinna być w środę. W praktyce nie mam pojęcia przez PCOS mam nieregularne. W tamtym miesiącu owulacji wgl. nie było, a okres przyszedł w 50 dc.Ile masz, dni do miesiączki??
Kolejny owu będę robiła dzisiaj po południu, ale zastanawiam się czy możliwa jest owulacje bez obecności śluzuNo to jest szansa ze jutro wyjdzie Ci pozytyw
Trzymam kciuki.
Ps. Używam tych samych testów i zastanawiam się jak to możliwe ze u mnie kreska kontrolna jest ze dwa razy ciemniejsza. Ciekawe.
Kolejny owu będę robiła dzisiaj po południu, ale zastanawiam się czy możliwa jest owulacje bez obecności śluzu [emoji2368]
Sluz możesz mieć w srodkuKolejny owu będę robiła dzisiaj po południu, ale zastanawiam się czy możliwa jest owulacje bez obecności śluzu![]()