Anasta07
Fanka BB :)
Mam tak samo! Ta biel mnie czasem uspokaja jak siada głowa i wtedy spokojniutko mogę sobie czekać na @, bez stresuJa w końcu zrobiłam dzisiaj, żeby przestać myślećbiel vizira i ze spokojem mogę czekać na @ i nie wymyślać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tak samo! Ta biel mnie czasem uspokaja jak siada głowa i wtedy spokojniutko mogę sobie czekać na @, bez stresuJa w końcu zrobiłam dzisiaj, żeby przestać myślećbiel vizira i ze spokojem mogę czekać na @ i nie wymyślać
![]()
Czyli zaczęłyśmy cykl razemU mnie tez dziś w końcu przyszła! Raaaany, już myślałam, ze nigdy nie przyjdzieale za to jak się pojawiła to z przytupem, biegunka, wymioty, musiałam się po godzinie zwolnić z pracy do domu bo nie byłam w stanie myśleć
nigdy wcześniej się tak zle nie czułam na @, mam nadzieję, ze to wróci do normalności. Za dwa dni zaczynam stymulację, już się nie mogę doczekać jak to się u mnie potoczy
![]()
Całkiem normalne, bo już w szczycie stresu mam albo w prawo albo w lewo i jużMam tak samo! Ta biel mnie czasem uspokaja jak siada głowa i wtedy spokojniutko mogę sobie czekać na @, bez stresuU mnie jakoś na odwrót to działa niż u innych dziewczyn, wcale mnie nie stresuje, wręcz przeciwnie uspokaja. Głupie to
![]()
Hej ! No to witamy! Co do wysypek na twarzy, to jak wróżenie z fusów. Mogą to być hormony, ciaza, alergia, problemy z wątroba, pasożyty , nietolerancję pokarmowe, uczylenie na płyny do prania lub płukania itd. Który dzień cyklu masz? Jakieś inne objawy?Witam! Jestem tu nowa staramy z partnerem kilka miesięcy na razie nic .. Ale dziewczyny zasypało mnie kaszka na twarzy całe poliki myślicie ze to hormony ? Dodam ze nigdy problemów skórnych nie miałam aż zasypana jestem okropnie![]()