coca
Fanka BB :)
Kochane wczoraj kłucie jajnika solidne, według kalendarzyka owulacja nastąpi jutro. Kiedy jest kłucie jajnika zazwyczaj jest przed owu czy po?
U mnie różnie, raz przed, raz w trakcie, raz po, raz w ogóle [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochane wczoraj kłucie jajnika solidne, według kalendarzyka owulacja nastąpi jutro. Kiedy jest kłucie jajnika zazwyczaj jest przed owu czy po?
kochana ja świrowałam niesamowicie w szczególności podczas lockdownu bo nie chodziłam do pracy i czasu wolnego multum testy owu robione po kilka razy dziennie do samego okresu raz mi wyszedł przed okresem pozytywny wpisuje w neta ciąża niby od razu nakręcona co kończyło się jak wiadomo łzami kłótniami z partnerem bo nie mogłam sobie z tym poradzić doszukiwanie się objawów itp itd ale wróciłam do pracy czasu było bardzo mało i postanowiłam ze nie będę kupować ani testów owu ani nic i ze będziemy to robić tak po prostu No i brałam kompleks witamin bardzo polecanych ludzie pisali ze po skończeniu drugiego opakowania zachodzili w ciąże mimo ze wcześniej próbowali kilka lat i uwierz robiąc teraz ten test ciążowy byłam przekonana na 100% ze się nie udało ale jaki był szok także trzymam kciuki i odpuść totalnie a zaskoczy powodzenia [emoji3590]
pregnacare him & her conception nie wiem czy są one dostępne w pl bo obecnie mieszkam w ukA jaki kompleks witamin brałaś? [emoji4]
Cześć Dziewczyny
Dołączyłam do Waszej grupyChciałam spytać czy po przebyciu Covid normalnie dostałyście miesiączkę w terminie czy jednak z opóźnieniem?
Dzięki za odpowiedźWitaj [emoji3526] Ja normalnie [emoji6]
Wygląda na to, że nieDziewczyny, tzn że nie było owulacji?? Zobacz załącznik 1292804
Wygląda na to, że nie