Passtelova
Fanka BB :)
Jeśli u mnie nie zaskoczy w tym trzecim cyklu, to najprawdopodobniej zmienię pracę i zrobię przerwę na pół roku. Więc ciśnienie mam dwa razy większe. Staram się, bardzo się staram, żeby mi to nie wchodziło za mocno w głowę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy plamienie mniej więcej dwa dni przed terminem @ jest powodem do zmartwienia czy to nic takiego??
Hej, doradzacie cos? Mam wielki problem z polknieciem tabletki Ovarin, mam wrażenie ze cały czas mi stoi w gardle, jakieś metody?
Mój to typowy ginekolog "jak rok minie, a dziecka nie będzie, pomyślimy". A ja mam zaraz 30, więc wolę pomyśleć za niego. Krzywdy badaniami sobie nie zrobięNie musi być. Zazwyczaj wynika ze spadku proga przed miesiączka (zupełnie normalna sprawa, każdy ma spadek proga przed @). Zawsze możesz porozmawiać o tym ze swoim lekarzem.
Mój to typowy ginekolog "jak rok minie, a dziecka nie będzie, pomyślimy". A ja mam zaraz 30, więc wolę pomyśleć za niego. Krzywdy badaniami sobie nie zrobię [emoji2372]
Czy po clo coś się poprawiło? Widać efekty?Ja biorę zawsze przy śniadaniu z innymi witaminami, raczej pora nie ma znaczenia [emoji846]