Passtelova
Fanka BB :)
Strasznie się bije z myślami, mam nadzieję, że sprawa się "sama rozwiąże" i pójdę do kadr nie z wypowiedzeniem, a z L4.A tak masz rację, ale mimo wszystko pół roku to strasznie długo, podziwiam bo ja bym tak nie mogła
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Strasznie się bije z myślami, mam nadzieję, że sprawa się "sama rozwiąże" i pójdę do kadr nie z wypowiedzeniem, a z L4.A tak masz rację, ale mimo wszystko pół roku to strasznie długo, podziwiam bo ja bym tak nie mogła
Pytanie do dziewczyny u których wykryto hiperprolaktynemie czynnościową, ilu krotny wzrost miałyście? Towarzyszyły wam jakieś objawy? U mnie dość spory wzrost ale bez objawów, ale jutro wizyta u gina sprawdzić czy jajeczko pęka no i sprawdzić te wyniki, zobaczymy co powie....
Letrozolu próbowałaś? Na mnie zadzialał kiedy CLO nie działało. Mam dwójkę dzieci dzięki stymulacji letrozolem
Witaj :-) Ja też dołączam / wracam. Też planuje na jesień rozpocząć starania o trzecie dziecko :-)
Clo brałam w zeszłym roku, myślę że dobrze na mnie działało, nie miałam żadnych skutków ubocznych, nic mnie nie bolało.. cykle mi się skróciły do ok 31 dni, a jak dla mnie to jest mega krótko, teraz po lamecie miałam 38 i 47dni i pęcherzyka dominującego brak [emoji33] dlatego odstawiamy ja i wracam do clo. W każdym stymulowanym cyklu miałam przynajmniej jeden pęcherzyk, więc w każdym cyklu była szansa. I w końcu w 5cs się udało, niestety poroniłam ale sam fakt że się udało po ponad 2 latach starań podniósł mnie na duchu. Teraz czekam na @ chociaż narazie się nie zapowiada a dziś już 29dc i od następnego cyklu biorę clo.Czy po clo coś się poprawiło? Widać efekty?
No tak samo jak u nas, trzy lata będzie we wrześniu a my tylko z psią córcia [emoji4] kiedyś i na nas przyjdzie pora i to że zdwojoną siła [emoji2960][emoji2960]Na pewno nie!
My jesteśmy trzy lata po ślubie i też dzieci brak. Nie ma reguły. Nie wolno się tak obwiniać !
U Nas mija rok i mamy dwóch psich synówNo tak samo jak u nas, trzy lata będzie we wrześniu a my tylko z psią córcia [emoji4] kiedyś i na nas przyjdzie pora i to że zdwojoną siła [emoji2960][emoji2960]
Ja mialam wzrost ponad 20krotny i zadnych objawow. Dostalam tabletki Norprolac , pol tabletki codziennie przed snem.
Dzięki za odpowiedzi! U mnie jest 12-krotny wzrost, nie wiem czy coś będziemy z tym robili, w internecie piszą różnieJa miałam na czczo bez obciążenia 4 razy ponad normę wynik, z obciążeniem nie badałam, moim objawem jest wyciek z piersi od tygodnia co jest dziwne, bo przed lekami tego nie miałam, a teraz biorę na zbicie dostinex 1/2 i się pojawiło [emoji19]
Ja tez mialam bardzo regularne cykle i owu i zadnych objawow. Mowi sie ze do 10-krotnego wzrostu jest Ok ale kazdy ginek interpretuje inaczej. Daj znac co powie Tobie.Dzięki za odpowiedzi! U mnie jest 12-krotny wzrost, nie wiem czy coś będziemy z tym robili, w internecie piszą różnieJa nie mam żadnych objawów, mam bardzo regularne cykle, owu raczej na pewno jest, po raz kolejny sprawdzimy jutro
![]()