lady_in_blue
Fanka BB :)
GratulacjeDobry wieczór kobietki,
wróciłam z roweru dziś z mężem. Jutro termin @, a tu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spróbuje, teraz dziewczyny mam naprawdę ogromny dystans. To same wiecie, człowiek dopiero w8-9mc może się zacząć cieszyć w pełni. Ja póki co ostrożnie. W tyg przyjdą wyniki na trombofilie i zakrzepicę itd. Zobaczymy czy od przyszłego tyg włączymy zastrzyki. Czy będzie taka potrzeba.@Qruszon po cichu gratuluję i trzymam kciuki.Jeszcze nie dawno z tego co kojarzę pisałaś, że cykl stracony a tu proszę
ciąża przychodzi kiedy najmniej się jej spodziewamy, chociaż w naszym przypadku nie wiem jak "najmniej" się spodziewać ale spróbujmy chociaż
Udanego weekendu!
Dobry wieczór kobietki,
Spróbuje, teraz dziewczyny mam naprawdę ogromny dystans. To same wiecie, człowiek dopiero w8-9mc może się zacząć cieszyć w pełni. Ja póki co ostrożnie. W tyg przyjdą wyniki na trombofilie i zakrzepicę itd. Zobaczymy czy od przyszłego tyg włączymy zastrzyki. Czy będzie taka potrzeba.
[emoji119]
Dziewczyny jesteście nieocenione, dziekuje Wam.
PięknieDobry wieczór kobietki,
Dobry wieczór kobietki,
Gratuluję!Spróbuje, teraz dziewczyny mam naprawdę ogromny dystans. To same wiecie, człowiek dopiero w8-9mc może się zacząć cieszyć w pełni. Ja póki co ostrożnie. W tyg przyjdą wyniki na trombofilie i zakrzepicę itd. Zobaczymy czy od przyszłego tyg włączymy zastrzyki. Czy będzie taka potrzeba.
Dziewczyny jesteście nieocenione, dziekuje Wam.