Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkiego najlepszego dla synaWitam się i ja w 1dc (w końcu)
Ja dzisiaj robiłam imprezę urodzinową mojemu pierworodnemu - jutro kończy 15 latKiedy to zleciało?
Postanowiłam, że kupię testy owulacyjne z DL i Facelle i będę je robić równocześnie i się okaże, które będą dla mnie lepsze
Miłego weekendu![]()
@ przyszła. Wiedziałam.
Ładny wynik progesteronu [emoji846]
Uciekł mi login forumowiczkiJaki wynik?
Tak, mogła to być implantacja.Dziewczyny, ja mam z kolei pytanie i implementację. 28 dzień cyklu, przypuszczam że 12 dpo (po obserwacjach śluzu). Byłam w pracy na noc i przed północą zabarwiony na lekko brązowo śluz, z małymi kroplami krwi. Do teraz sucho, podpaska czysta. Czy to mogła być implementacja. Dodam że ostatnie cykle mialam po 32 dni... Faza lutealna u mnie to czaej zawsze 14 dni
Dziewczyny, ja mam z kolei pytanie i implementację. 28 dzień cyklu, przypuszczam że 12 dpo (po obserwacjach śluzu). Byłam w pracy na noc i przed północą zabarwiony na lekko brązowo śluz, z małymi kroplami krwi. Do teraz sucho, podpaska czysta. Czy to mogła być implementacja. Dodam że ostatnie cykle mialam po 32 dni... Faza lutealna u mnie to czaej zawsze 14 dni