reklama

Staraczki 2021

Pytam i jestem zdziwiona bo mój narzeczony miał teleporade z urologiem i mu powiedział że wcześniej niż po 10 miesiącach starań nie da mu skierowania na badanie nasienia dlatego pytam jak to było u was 🤔🧐 nie byłam w stanie was tu wszystkich oznaczyć 🙃🙂

reklama
Dziewczyny, a czy wasi lekarze proponowali od razu progesteron, czy braliście może coś na wspomaganie jego wydzielania? Np. niepokalanek mnisi?
Jeśli prog jest w porządku to nie ma potrzeby go wspomagać z reguły. No chyba, ze są inne wskazania.

Pytam i jestem zdziwiona bo mój narzeczony miał teleporade z urologiem i mu powiedział że wcześniej niż po 10 miesiącach starań nie da mu skierowania na badanie nasienia dlatego pytam jak to było u was [emoji848][emoji3166] nie byłam w stanie was tu wszystkich oznaczyć [emoji854][emoji846]
Większość lekarzy nie chce robić żadnej diagnostyki zanim nie minie rok starań. Większość osób robi sobie te badania prywatnie.

Ja tez biorę tego proga od 15 do 28dc i zalecenia jak Twoje: robię test, jak negatyw to odstawiam i czekam na @, jak pozytyw to biorę dalej i szybko wizyta.
I zastanawialam się właśnie czy ten test w 28dc jest taki pewny na 100%? ;)
Zależy jakie masz dlugie cykle i czy owu potwierdzona. U mnie jest pewny negatyw na 100% wiec pozostaje mi czekac na @. Zaczyna mnie bolec brzuch wiec lada chwila sie pojawi :)

Pytam i jestem zdziwiona bo mój narzeczony miał teleporade z urologiem i mu powiedział że wcześniej niż po 10 miesiącach starań nie da mu skierowania na badanie nasienia dlatego pytam jak to było u was 🤔🧐 nie byłam w stanie was tu wszystkich oznaczyć 🙃🙂
Moj był prywatnie, cała diagnostykę prowadzimy prywatnie bo na NFZ u nas nie ma co liczyć.

Zależy jakie masz dlugie cykle i czy owu potwierdzona. U mnie jest pewny negatyw na 100% wiec pozostaje mi czekac na @. Zaczyna mnie bolec brzuch wiec lada chwila sie pojawi :)
A to nie jest tak, ze dupek i progesteron niejako sztucznie wywołują nowy cykl? Ja mam cykle +/- 31 dni, tak jak pisałam proga kazała odstawić w 28dc i powiedziała, ze do 5 dni powinno sie rozpocząć krwawienie, zrozumiałam to w ten sposób, ze to jest spowodowane odstawieniem progesteronu - czy to nie ma wpływu a cykl rozpoczyna sie naturalnie?
U mnie owu potwierdzona, testuję w niedzielę na paskowym, w poniedziałek pójdę na bhcg żeby mieć pewność i szczerze mówiąc już siedzę jak na szpilkach 🙈🙈🙈

Mój mąż robił 3 razy badanie i za każdym razem prywatnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry