Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli wszystko dobrze, tylko po prostu miałaś pecha...Mam wypis, jak byk napisane ze podejrzenie polipa
aleee znalazlam tez opinie na internecie o tej pani doktor i pokrywają sie Dokladnie z tym co ja przeżyłam na tej wizycie w szpitalu![]()
O kurczę to będziesz cały urlop myślałaMyślałam o tym, ale dziś już chyba za późno, lab do 12, a poza tym i tak nie zrobię drugiej, bo w niedziele lecę na urlop na 2 tyg.
Dzięki, no, trafiło się jak ślepej kurze ziarnoO kurczę to będziesz cały urlop myślałatrzymam kciuki, żeby jutro była tłuściutka
![]()
Szczerze to nie wiem, ja jak mam testować to staram się nie pić ok 2 godziny przed snem i jakoś wytrzymuje (też zdarza mi się wstawać w nocyDzięki, jutro zrobię pinkaDziś to był najtańszy z rossmana, akurat kiedyś kupiłam na tak zwany wszelki wypadek. Wiedziałam, że jak z nieporannych sikow, to pewnie g.. wyjdzie, ale coś jednak widać. Nie wiem natomiast, o której robić jutro. W nocy często wstaję do toalety, tak o 4.30, mniej więcej w połowie mojej "nocy". Czy mam juz wtedy robić test, czy tak o 8.30, jak normalnie wstanę?
Coś tam widaćDziewczyny, widać coś, czy mam omamy?