Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Dziewczyny, potrzebowałam 9 nieudanych cykli, żeby dojrzeć do tego, aby tu trafić. Potrzebuję trochę motywacji!
Proszę powiedzcie, czy były lub jeszcze są tutaj Kobiety, którym udało się naturalnie zajść w ciąże po roku starań, po dwóch latach, a przyczyną niepowodzeń nie były choroby, czy złe wyniki tylko stres lub słynne „zabardzo chcesz”. Już brakuje mi sił, jestem bardzo poddatna na niepowodzenie.
Pierwsze dziecko 3,5 roku starań.Cześć Dziewczyny, potrzebowałam 9 nieudanych cykli, żeby dojrzeć do tego, aby tu trafić. Potrzebuję trochę motywacji!
Proszę powiedzcie, czy były lub jeszcze są tutaj Kobiety, którym udało się naturalnie zajść w ciąże po roku starań, po dwóch latach, a przyczyną niepowodzeń nie były choroby, czy złe wyniki tylko stres lub słynne „zabardzo chcesz”. Już brakuje mi sił, jestem bardzo poddatna na niepowodzenie.
A zdrowotnie wszystko było w porządku?Pierwsze dziecko 3,5 roku starań.
ohh, no to czeka mnie przygoda z szukaniem dobrego ginJa chodzę do gin w Łodzi w melissa med na Narutowicza, ale polece ja dopiero jak faktycznie zajdę w ciążechyba ze chodzi o wdrazanie leczenia/stymulacji to mogę ja polecić bo na pewno się nie certoli
jednak w ciąży póki co nie jestem także…
![]()
U mnie za 1,5mca będzie rok starań, podejrzewam że z powodu stresu straciłam pierwszą ciążę w styczniu. Teraz działamy od marca i na razie bez powodzenia. Póki co i z tego co wiem jesteśmy zdrowi.Cześć Dziewczyny, potrzebowałam 9 nieudanych cykli, żeby dojrzeć do tego, aby tu trafić. Potrzebuję trochę motywacji!
Ja też straciłam pierwszą ciążę dokładnie 2 lata temu, w która zaszłam mimo zabezpieczeń. Wiec myślałam, ze tak się dzieje i jak będziemy gotowi to przyjdzie to łatwo. Teraz staramy się od listopada 2020 r. i niestety co miesiąc rozczarowanie. Ja jestem przebadana, te podstawowe pierwsze badania Ok. Mąż w sierpniu ma już zrobić seminogram.U mnie za 1,5mca będzie rok starań, podejrzewam że z powodu stresu straciłam pierwszą ciążę w styczniu. Teraz działamy od marca i na razie bez powodzenia. Póki co i z tego co wiem jesteśmy zdrowi.
Były jakieś zaburzenia hormonow, mąż trochę słabsze nasienie, ale nie jakieś konkretne powody.A zdrowotnie wszystko było w porządku?