AniaL92
Fanka BB :)
No coś tam lekko widaćZobacz załącznik 1221884 czy coś tu jest,czy ja bardzo chcę coś widzieć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No coś tam lekko widaćZobacz załącznik 1221884 czy coś tu jest,czy ja bardzo chcę coś widzieć?
Tak jest, z samego rana. Ja te paskowe kiedyś robiłam i dotąd vizir. Aczkolwiek boję się cieszyć, bo miesiąc temu biochemiczna. We wtorek zapisałam się na betę. I nie wiem,czy testować jeszcze,np w poniedziałek,czy już odpuścić.Jakiś cień jakby jestAle nie wiem, czy na tych testach nie ma takiej fabrycznej - na tych paskowych tanich w ogóle się nie znam.
Ale coś tam widać.
Robiłaś z porannego pierwszego moczu?
Tak. Dwa dni temu nic,a dzisiaj....ja widzęto test ciążowy?
I ja też widzęZobacz załącznik 1221884 czy coś tu jest,czy ja bardzo chcę coś widzieć?
Dzisiaj 12 dpo. Za 2 dni miała być @,mam nadzieję,że już się nie zjawiI ja też widzęile jesteś dpo ?
A jakiej czułości ten test?Dzisiaj 12 dpo. Za 2 dni miała być @,mam nadzieję,że już się nie zjawi![]()
10A jakiej czułości ten test?![]()
U mnie samopoczucie do bani, jakiegoś dola dziś mam. Czuję że się nie udałoCześć dziewczyny
Jak u was? Który dzień cyklu i jak samopoczucie ?
U mnie 20dc 5cs i nawet mąż już zaczyna ogarniać mimo, że od 8 lat się przed tym bronił i nie miał pojęcia na czym cykl polega
U mnie chyba już po płodnych, nie czułam owu, ale był śluz, a teraz już definitywnie zmienił się na niepłodny. Jajniki co jakiś czas zakłują na przemian, więc albo owu nie było, albo faktycznie już po - tak twierdzi mój gin amatorzarządził też ze mam iść tak jak planowałam następne dwa miesiące na monitoring, bo on chce wiedzieć kiedy na pewno, bo się stresuje
![]()