reklama

Staraczki 2021

reklama
Wracając do głownego tematu TEGO forum to jak Wam sie wydaje dzis powinny byc starania czy lepiej jutro? Oto moje testy owu dwa ostanie to z dziś. Przedostatni jest z g. 12.00 a ostatni z 20.00.

Załączniki

• Screenshot_20210819-201111_Gallery.jpg
    Screenshot_20210819-201111_Gallery.jpg
    91,1 KB · Wyświetleń: 109
Wracając do głownego tematu TEGO forum to jak Wam sie wydaje dzis powinny byc starania czy lepiej jutro? Oto moje testy owu dwa ostanie to z dziś. Przedostatni jest z g. 12.00 a ostatni z 20.00.
A może wrzucaj sobie testy w aplikacje Premom? Łatwiej zobaczyć różnicę, bo testy się nie odbarwiają.

Ja bym działała już od dzisiaj. Sprawdzasz sobie też temperaturę?

Zgadzam się z [mention]Zazuu [/mention] , peak tuż tuż, możliwe ze będzie w nocy. Owu może się pojawić do 2 dni po pozytywie. Kiedyś mi gin powiedział, żeby od pozytywu starać się codziennie 3 dni, ale co gin to inna opinia [emoji16] ja bym jutro atakowała [emoji16]

Ja już nic nie rozumiem robię testy owulacyjne i z dnia na dzień coraz słabsza kreska ... 12 dzień cyklu a do owulacji niby 6 dni ...

Mam nadzieje, ze to Cię uspokoi [emoji16] niektórym z dnia na dzień pokazuje się pik. Spokojnie. W 6 dni to jeszcze możesz mieć sinusoidę w tym czasie [emoji16] LH się waha nawet dobowo, wiec nie masz się czym martwić [emoji6]

IMG_1395.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry