Upadła
Fanka BB :)
Ale zdajesz sobie sprawę, że w Pl nie ma adopcji ze wskazaniem, chyba, że jest to rodzina?Szukam kochającej rodziny dla mojego jeszcze nienarodzonego dziecka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale zdajesz sobie sprawę, że w Pl nie ma adopcji ze wskazaniem, chyba, że jest to rodzina?Szukam kochającej rodziny dla mojego jeszcze nienarodzonego dziecka.
Ja nie miałam butelek tylko worek.
Ile po owulacji lekarz zaleca Ci wlew ?
Daj znać jak będziesz po, ciekawa jestem czy tylko ja taka wrażliwa na to jestem [emoji6]
Ale można w urzędzie zgłosić mężczyznę jako ojca przed porodem jeszcze i potem się zrzec praw. I wtedy mężczyzny żona może dziecko przysposobić. To przykładowe rozwiązanie.Ale zdajesz sobie sprawę, że w Pl nie ma adopcji ze wskazaniem, chyba, że jest to rodzina?
U mnie 28 DC. Za dwa dni powinnam mieć @. Ale ja czekam kilka dni spóźnienia i dopiero wtedy testuję.Hej kochane
Dziś u mnie 34dc- 14dpo = test negatyw.
Czekam co dalej, @ brak.
A jak u Was na jakim etapie jesteście?
To trzymamU mnie 28 DC. Za dwa dni powinnam mieć @. Ale ja czekam kilka dni spóźnienia i dopiero wtedy testuję.![]()
Dziękuję! Nie chcę się nakręcać, ale jestem pozytywnie nastawiona. Przedwczoraj skoczyła mi znowu sporo temperatura i miałam dziwny, pulsujący ból z lewej strony u dołu przez kilkanaście minut, potem jeszcze przez kilka minut. Wczoraj też przez kilka minut. Dziś cisza, ale temp ciągle wyższa. Jak każda z nas mam bardzo nadzieję, że się udało... Jutro/pojutrze powinna mi trochę spaść temp... Zobaczymy...To trzymam![]()
bardzo bym tego chciała... Już czas na drugiego dzidziusiaDziękuję! Nie chcę się nakręcać, ale jestem pozytywnie nastawiona. Przedwczoraj skoczyła mi znowu sporo temperatura i miałam dziwny, pulsujący ból z lewej strony u dołu przez kilkanaście minut, potem jeszcze przez kilka minut. Wczoraj też przez kilka minut. Dziś cisza, ale temp ciągle wyższa. Jak każda z nas mam bardzo nadzieję, że się udało... Jutro/pojutrze powinna mi trochę spaść temp... Zobaczymy...
Mam nadzieję, że Tobie @ już też nie przyjdzie.![]()
Można faceta podać jako ojca dziecka A potem zrzec się praw.Ale zdajesz sobie sprawę, że w Pl nie ma adopcji ze wskazaniem, chyba, że jest to rodzina?