Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
Który cykl starań?Zobaczysz! Kazda z Nas tu zobaczyCzuje sie swietnie, przeczuć nie mialam zadnych, a juz na pewno nie takie ze zobacze 2 kreski
objawowo zero, ale mysle ze na objawy jeszcze za szybko
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Który cykl starań?Zobaczysz! Kazda z Nas tu zobaczyCzuje sie swietnie, przeczuć nie mialam zadnych, a juz na pewno nie takie ze zobacze 2 kreski
![]()
Czesc dziewczyny
Bardzo Wam wszystkim Dziekuje za kciuki i dobre słowo
Dzis powtórzyłam test innej firmy.
Mam nadzieje, ze dwa testy nie oszukują. Czekam na wynik bety
milego dnia wszystkim![]()
Ooo tak, ja tez planowałam na urodziny moje, narzeczonego, na imieniny, na początek roku - sraty tatyU mnie tez biel absolutna… Mamy dzisiaj rocznicę ślubu i myślałam, że może będzie fajny prezentA ja czekałam kilka miesięcy po odstawieniu tabsów ze staraniami, bo chyba wierzyłam, że jak pomyślę, że chce być w ciąży to za miesiąc już w niej będę…
za dużo sie nasłuchałam jak moja kuzynka wybierała sobie np. miesiąc w którym chce urodzić i tak zaczynali starania
(oczywiście pyklo tak jak sobie to wymyśliła i to dwukrotnie
)
kiedy masz mieć wyniki krwi? Badałaś już wczoraj, prawda?Zobaczysz! Kazda z Nas tu zobaczyCzuje sie swietnie, przeczuć nie mialam zadnych, a juz na pewno nie takie ze zobacze 2 kreski
![]()
Wlasnie odebralam wynikkiedy masz mieć wyniki krwi? Badałaś już wczoraj, prawda?
AAAAA!!!!!!!!!! Boże ale się cieszę! Czułam, że się uda. Cudownie!! GratulujęWlasnie odebralam wynik![]()
Starania od czerwca 2019Który cykl starań?❤ Co było w tym cyklu inne, jakie leczenie?
![]()
Super gratulacje [emoji3526][emoji122][emoji122]Wlasnie odebralam wynik [emoji24][emoji3590]
Gratuluję!!! Tak się cieszę, czyli ta czwarta stymulacja okazała się szczęśliwa [emoji173] dajesz nadzieję, że każdej z nas kiedyś się uda [emoji7]Wlasnie odebralam wynik [emoji24][emoji3590]