G
gość_AL19
Gość
Podobno po ciąży łatwiej zajść ale wiadomo różnie bywaWitaj, u nas też dwa lata starań o pierwsze dziecko, o drugie 6 miesięcy a teraz staramy się o trzecie 3 cykl :-) Mój drugi maluszek też ma 10 miesięcy ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno po ciąży łatwiej zajść ale wiadomo różnie bywaWitaj, u nas też dwa lata starań o pierwsze dziecko, o drugie 6 miesięcy a teraz staramy się o trzecie 3 cykl :-) Mój drugi maluszek też ma 10 miesięcy ❤
Wlew robię około tydzień po owulacji.Jak będę w ciąży to podobno co 2 tygodnie . I od owulacji robię też zastrzyki z Clexane. Komórek NK mam chyba około 21%
Ja 31.12 skończyłam izolację z powodu covida. Przeszliśmy lekko ale nie każdy u nas w rodzinie miał tyle szczęścia. Też straciłam węch. Przedziwne uczucie. Trzymam kciuki żebyście szybko wyzdrowieli tak jak myA nasz cykl chyba pójdzie się... [emoji85][emoji87]
@ właśnie się kończy, a mój chłop od 4 dni czuł się fatalnie, dziś utrata węchu, a mnie rozłożyło. Boli mnie absolutnie każdy mięsień (nawet nie wiedziałam, że tyle mam) głowa pęka i nawet każdy milimetr skóry boli mnie od najmniejszego dotyku [emoji85] lezymy jak seniorzy
Ja 31.12 skończyłam izolację z powodu covida. Przeszliśmy lekko ale nie każdy u nas w rodzinie miał tyle szczęścia. Też straciłam węch. Przedziwne uczucie. Trzymam kciuki żebyście szybko wyzdrowieli tak jak my[emoji1696]
Każdy miał inne objawy i w różnym natężeniu. Oby było jak mówisz. Bardzo się baliśmy o rodziców, ale udało im się wyzdrowieć i pomału wracają do sił. Mieliśmy zgromadzone już zapasy na święta, więc nie wychodziliśmy z domu przez 14dni. Akumulator nam w aucie padł, bo niejeżdżone w ogóle byłoDzięki [emoji3590]
My w tym roku pożegnaliśmy zbyt wielu bliskich przez to ***** [emoji22]
Na szczęście H. Już czuję się lepiej tylko ta utrata węchu doszła, ale gorączka minęła i kaszel powoli też już ustępuje. Mam nadzieję, że u mnie się nie rozwinie [emoji2368]
Witaj! Chciałabyś coś o sobie opowiedzieć? Czy macie już dzieci? Od kiedy się staracie? W którym jesteś dniu cyklu i ile zostało do testowania?Cześć nieśmiało się z Wami witam i dołączam do wątku.
Dużo zdrówkaA nasz cykl chyba pójdzie się... [emoji85][emoji87]
@ właśnie się kończy, a mój chłop od 4 dni czuł się fatalnie, dziś utrata węchu, a mnie rozłożyło. Boli mnie absolutnie każdy mięsień (nawet nie wiedziałam, że tyle mam) głowa pęka i nawet każdy milimetr skóry boli mnie od najmniejszego dotyku [emoji85] lezymy jak seniorzy