pluto_nova
Moderator
Dziewczyny pytanko jeszcze mam. Dajecie jakieś witaminki swoim facetom? Polecacie coś? Stary dzisiaj mówił, że zbliża się jesień i musi zacząć znowu witaminy brać, to od razu bym mu coś wzięła dla starających 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W apce rossmanna jest chyba opcja sprawdzenia dostępności produktu w konkretnym rossmanie, zerknij sobie w ten sposóbOrientujecie się może, czy testy owulacyjne w rossmannie są tylko facelle?
Mój bierze androvit plusDziewczyny pytanko jeszcze mam. Dajecie jakieś witaminki swoim facetom? Polecacie coś? Stary dzisiaj mówił, że zbliża się jesień i musi zacząć znowu witaminy brać, to od razu bym mu coś wzięła dla starających![]()
Wiem, wiem, ale wczoraj byłam na wizycie i okazało się, że pęcherzyk ma dopiero 16 mm, a myślałam, że już jestem po owu, więc w sumie tak z ciekawości bym to sobie na szybko sprawdziła.widziałam też z domowego laboratorium, ale z dużą przebitką - bardziej opłaca się kupować na allegro.
Ja ostatnio szukałam produktu i było, że wysoka dostępność, na półce brak więc spytałam Pani i jak mi powiedziała, że to co w aplikacji a to co na stanie często się różni i żeby się tym zbyt mocno nie sugerować.W apce rossmanna jest chyba opcja sprawdzenia dostępności produktu w konkretnym rossmanie, zerknij sobie w ten sposób![]()
Mój bierze androvit plus
U mnie 6 stymulowany. Zaraz stuknie mi 30. My staramy się o pierwszą ciążęJesteśmy w podobnej sytuacji, ja dzisiaj zaczynam 3 cykl z aromkiem, cykl trwał 26 dni, bez pęcherzyka, bez owulacji i ogólnie psia dupa
Ja już tracę po mału nadzieję, że to się uda, zaczynam czytać o in vitroNa pewno nie będę czekać i leczyć się np 3-4 lata, mam 31 lat i chcę mieć więcej niż jedno dziecko.. jak się nie uda naturalnie to będę próbować inaczej. Ale nie poddaję się tak czy inaczej
![]()
SpokojnieU mniepowinna przyjść wczoraj.
Dzis test oczywiście negatywny...
My tez o pierwszą, dlatego mam trochę parcie na czasU mnie 6 stymulowany. Zaraz stuknie mi 30. My staramy się o pierwszą ciążę
Myślę, że za jakiś czas też pomyślimy o in vitro.
Cześć, pytanie do doświadczonych. Podobno można przez neta zrobić badania na mutacje, krzepliwosc etc czy macie dostęp do takiej strony skad sie zamawia takie badania ?