U
uzytkowniczkaa
Gość
Sama bym na niego jeszcze popatrzyłaChciałam zobaczyć wykonany test po prostu [emoji16] co to tam widać na nim [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama bym na niego jeszcze popatrzyłaChciałam zobaczyć wykonany test po prostu [emoji16] co to tam widać na nim [emoji16]
Trzymam kciukiSama bym na niego jeszcze popatrzyłagdyby był w plastiku to bym go nie wyrzuciła a tak z papierami z fartucha poszedł w śmietnik
może jutro zrobię nowy z rana
Tak, biorę@podroz.w.nieznane bierzesz jeszcze ovulomed max?
Bierzesz go przez cały cykl czy tylko do owu? Czujesz jakąś różnicę? Zastanawiam się czy nie kupićTak, bioręco potrzeba?
Cały cykl bioręBierzesz go przez cały cykl czy tylko do owu? Czujesz jakąś różnicę? Zastanawiam się czy nie kupić![]()
A pytałaś ginka? Może on podpowie czy jest sens brać przy stymulacji@podroz.w.nieznane chodzilo mi właśnie o to czy widzisz różnice w owulkach, ale skoro masz naturalne to pewnie znacznej różnicy nie będziewłaśnie czytałam, ze daje fajne efekty przy io i pcos, dlatego się nim zainteresowałam, ale nie wiem czy jest jakikolwiek sens brania go przy jednoczesnej stymulacji
![]()
Milo ze pytasz@Kropka.88 a co tam u Ciebie? Jak samopoczucie?![]()
Nie pytałam bo dopiero niedawno o tym przeczytałam, a teraz moja gin jest na urlopie do trzeciego tygodnia września wiec się z nią pewnie zobaczę pod koniec miesiąca dopiero. Ale tak zrobię, zapytam co ona o tym myśli, a póki co się wstrzymamA pytałaś ginka? Może on podpowie czy jest sens brać przy stymulacji![]()