Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Firma GAL w kapsułkach. Najpierw brałam 6dziennie, po dwóch miesiącach cztery. Podobno trzeba brać do owulacji tylko, ja biorę cały czas, nie stanowi to dla mnie problemuDziewczyny a jaki bierzecie wiesiołek na poprawę śluzu? Mile widziane konkretne nazwy preparatow i dawkowanie [emoji854] Zażywa się od 1 dc do owulacji tak? Dlaczego później nie można?
Chyba nie ma refundacji, chyba że jako problemy z choroba zakrzepową to możesz próbowaćDziewczyny orientujecie się czy jest możliwość żeby jakiś lekarz wystawił mi receptę na Neoparin, żeby było taniej? Bo te koszty się mnożą![]()
Bo wywołuje skurcze macicy itp więc może przeszkadzać w zagnieżdżeniu lub nawet doprowadzić do wczesnego poronienia.Dziewczyny a jaki bierzecie wiesiołek na poprawę śluzu? Mile widziane konkretne nazwy preparatow i dawkowanie [emoji854] Zażywa się od 1 dc do owulacji tak? Dlaczego później nie można?
To może zrób betę?Dziewczyny, @ spóźnia się już 9 dni. 2 testy negatywne, a ja jestem ogromną panikarą![]()
Dziękuję!Firma GAL w kapsułkach. Najpierw brałam 6dziennie, po dwóch miesiącach cztery. Podobno trzeba brać do owulacji tylko, ja biorę cały czas, nie stanowi to dla mnie problemu[emoji6]
Bo wywołuje skurcze macicy itp więc może przeszkadzać w zagnieżdżeniu lub nawet doprowadzić do wczesnego poronienia.