Objawów brak Ale w pierwszej ciąży też nie miałam objawówA masz jakieś szczególne objawy lub ich brak?
Bardzo trzymam!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Objawów brak Ale w pierwszej ciąży też nie miałam objawówA masz jakieś szczególne objawy lub ich brak?
Bardzo trzymam!
DziekujeJa mam ale Dolny Śląsk [emoji53]
Moja 43 letnia znajoma w tym roku urodziła 3 dziecko więc masz jeszcze co najmniej 10 latOd listopada 2020 w teoriiale jeden cykl odpuszczony przez operację, jeden był mega krótki i odradzano nam starania się i jeden już odpuszczony dobrowolnie
na mój wniosek
ja bardzo chce wyluzować ale wiecznie na kazdym kroku słyszałam że mam wyluzować i mnie tym wszyscy wkurzali
teraz kochamy się dużo z przyjemnością bez liczenia jaki to moment cyklu i po prawdzie jak czulam owulke to się wstrzymalismy wręcz ostatnio - to była moja decyzja ale mąż zrozumiał że potrzebuje przerwy od tego stresu
tyle że ja mam już 34 lata mąż 44 więc z zewn każdy widzi że powinniśmy nie tracić czasu
lecz małżeństwem dopiero od roku i w sumie dobrze się też trochę nacieszyć sobą
![]()
Moja sąsiadka urodziła w zeszłym roku mając 46 lat i również 3 dzieckoMoja 43 letnia znajoma w tym roku urodziła 3 dziecko więc masz jeszcze co najmniej 10 lat![]()
A moja znajoma myślała że menopauza już ją dopadła (miała 54lata i nie miała dzieci). Okres się "skończył" miesiąc,dwa...ale jakoś dziwnie dobrze się czuła wręcz inaczej niż zwykle..zrobiła test i 2 krechy jak malowane. USG i zonk... 3 miesiąc... Urodziła mając 55lat zdrowa córeczkę i jest najszczęśliwsza młoda mamąMoja sąsiadka urodziła w zeszłym roku mając 46 lat i również 3 dzieckoa najlepsze jest to że jej starsza córka urodziła 2 lata temu, więc jest babcią, a wnuczka jest starsza od jej córki
dziewczynki są jak siostry❤
Prawda. To mnie cieszy. Cieszę się, że też większość badań załatwilam sobie przez poradnie. Nie muszę wydawać kilka stówek.[mention]jotte [/mention] słusznie prawi. Spójrz na to z innej perspektywy, w końcu COŚ wiesz, można w tym kierunku działać, a nie biegać po omacku [emoji3526]
a ja się zanarteidm ze 37 na 2 dziecko to późno, mam czasA moja znajoma myślała że menopauza już ją dopadła (miała 54lata i nie miała dzieci). Okres się "skończył" miesiąc,dwa...ale jakoś dziwnie dobrze się czuła wręcz inaczej niż zwykle..zrobiła test i 2 krechy jak malowane. USG i zonk... 3 miesiąc... Urodziła mając 55lat zdrowa córeczkę i jest najszczęśliwsza młoda mamą![]()
zamartwiam miało byća ja się zanarteidm ze 37 na 2 dziecko to późno, mam czasw domu 14 latek
![]()