200zlDziewczyny ile płacicie za monitoring owulacji na miesiąc? Jakoś tak średnio? Czy 300 zł to dużo/mało? Czy zwykle biorą jak za normalna wizytę x3 np.? Ale wtedy to wyszłoby ok. 700 zł, całkiem sporo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
200zlDziewczyny ile płacicie za monitoring owulacji na miesiąc? Jakoś tak średnio? Czy 300 zł to dużo/mało? Czy zwykle biorą jak za normalna wizytę x3 np.? Ale wtedy to wyszłoby ok. 700 zł, całkiem sporo![]()
Z jednej strony pocieszające jest to co mówisz, że może owulacja nastąpi i jest szansa, z drugiej już tyle nieudanych cykli, że ciężko mi w to uwierzyć. Lekarz ma genialne opinie, chodziła do niego moja kuzynka, która nie mogla zajść w ciążę i jej pomógł..Do zagnieżdżenia minimum to 6 mm... Ty do owulacji masz jeszcze conajmniej kilka dni więc endo spokojnie urośnie... Zresztą po owulacji też jeszcze rośnie, a do zagnieżdżenia dochodzi najwcześniej 6 dpo więc masz jakieś 12 dni na to żeby endo uroslo.
Co to za plaga lekarzy gadających bzdury o endometrium [emoji85]
Ja się na razie wstrzymam z opinia na jego temat. Dla mnie licza się efekty, a tych do tej pory brak mimo regularnego wspolzycia.No widocznie aż taki genialny nie jest, albo po prostu się nie dogadaliście. Pęcherzyk 10 mm to dopiero początek drogi do owu i Twój organizm ma czas. Nie trzeba medycyny kończyć żeby sobie to przeanalizować
Maz badanie nasienia, ja badania hormonalne w określonych dniach cyklu (lh, fsh, estradiol, prolaktyna, testosteron) panel tarczycowy, glukoza, insulina po obciążeniu. W ubiegłym roku we wrześniu poroniłam ciążę w 7 tygodniu. Od tego czasu cisza...A jaką diagnostykę macie zrobiona
Nie, nie szukaliśmy przyczynyNo to myślę, że czas na histeroskopie, drożność i laparoskopie.
Powód pierwszego poronienia udało się ustalić?
Na razie zaufam lekarzowi, bardzo wierzę w to, że te opinie (znalazłam ich ponad tysiąc w internecie+polecenie od osoby, która tez miała problemy) nie wzięły się z kosmosu. Do tej pory żaden lekarz nie zlecił mi żadnych badań! Na pewno będę dawać znać co u mnie w tym temacieNo to myślę, że czas na histeroskopie, drożność i laparoskopie.
Powód pierwszego poronienia udało się ustalić?
Może za szybko zastrzyk wykonany? Albo za wolno.Hej, czy któraś z Was bierze neoparin też Was tak brzuch bolał po pierwszym zastrzyku?I jeszcze mam pytanie do tych które brały aromek - jak wrażenia, bo od kolejnego cyklu mam brać
![]()