Tinulka
Moderator
W dniu spodziewanej miesiączki, najpewniej zrobię go 17, nawet jeszcze nie kupiłam testuMam identyczna sytuacje
Ostatni okres 21.08, cykle 27-28
Kiedy planujesz wykonać test?
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W dniu spodziewanej miesiączki, najpewniej zrobię go 17, nawet jeszcze nie kupiłam testuMam identyczna sytuacje
Ostatni okres 21.08, cykle 27-28
Kiedy planujesz wykonać test?
i jak tam???Hej dziewczyny to znowu ja!dzisiaj rano (3 dni przed miesiaczka) zrobiłam test i co myslicie? Po mojej biochemicznej w kwietniu jestem cala zestresowana
Zobacz załącznik 1313279
Mam dokładnie takie samo przeczucie…W dniu spodziewanej miesiączki, najpewniej zrobię go 17, nawet jeszcze nie kupiłam testutak mi się czuje że w tym cyklu też się nie udało, więc nie będę dużo wcześniej robiła
Ostatnio też nie wytrzymałam i zrobiłam testy 3 dni przed planowaną @ i był pozytywny, także możesz testować wczesnej. Tylko kup test wysokiej czułości i trzymam kciuki żebyś zobaczyła dwie kreseczkiMam dokładnie takie samo przeczucie…
Ale chyba do terminu @ nie wytrzymam i przetestuje wcześniej![]()
DziekujeOstatnio też nie wytrzymałam i zrobiłam testy 3 dni przed planowaną @ i był pozytywny, także możesz testować wczesnej. Tylko kup test wysokiej czułości i trzymam kciuki żebyś zobaczyła dwie kreseczki![]()
tylko masz świadomość że umowa na zastępstwo nie przedłuża się do dnia porodu?Dzień dobry, miłego dnia
Ja natomiast mam umowę na zastępstwo. I pewna pracę do luty/marzec 2021, praca super i dobrze płatna więc chciałbym zdążyć zajść w ciążę i wykorzystać to zatrudnienie, ale kto wie kiedy się uda, z drugiej strony mam jeszcze trochę czasu i liczę że jednak się uda.
Dziękuję. Ja mimo iż oboje z mężem bardzo byśmy chcieli mieć choć jeszcze jedno dziecko to boję się, że znów może być coś nie tak. W przeciągu niespełna 12 miesięcy straciłam dwie ciąże. Ale powtarzamy sobie że w końcu musisz się udaćDziekuje
w pierwszej ciąży tez testowałam w 24 dc i test wyszedł pozytywny.
Ja zaciskam swoje kciuki za Twoje dwie kreseczki![]()
Już odpisywałam innym dziewczyną że wiemy jak to wygląda i mam tego świadomość.tylko masz świadomość że umowa na zastępstwo nie przedłuża się do dnia porodu?
Dzisiaj testowalam rano przed pracą i kreska ciemniejei jak tam???