Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie robię bo w 32dc czulam ból jajnika i teraz myślę, że to moglabyc dopiero owulacja bo juz kiedyś tak miałam, że ból jajnika oznaczał owulacjeMoże test w takim razie ?![]()
Paracetamol nie powinien zaszkodzić, ale może spróbuj domowych sposobów. Herbata z miodem i cytryną, ciepła kąpiel, czosnek, syrop z cebuli.Dopadlo mnie przeziębienie. Nie brać normalnie leki? Owulacja się zbliża
Oczywiście, ze brać jeśli jest taka potrzeba. Co ma, za przeproszeniem, piernik do wiatraka?Dopadlo mnie przeziębienie. Nie brać normalnie leki? Owulacja się zbliża
Ja dostałam letrozolum przy staraniach o pierwsza ciążę, clostilbegyt na mnie nie działał więc lekarz zadziałał mocniejszym lekiem. Udało się zajść po drożności laparoskopowo w 3 cyklu. Ogólnie chyba z rok ten letrozol miałam, może trochę krócej. Przy staraniach o drugie zwiększył mi dawkę do dwóch tabletek (dwie na noc od 3do 7 dc) i w 6 cyklu się udało. Także polecam letrozolum :-)Hejodzywam się znów
byłam u lekarza z badaniami moimi i męża wszystko ok. Mam od przyszłego cyklu ( czyli za tydzień) zacząć brać przez 5 dni Letrozolum, jeśli nie zadziała to inseminacja. Mozecie mi powiedzieć czy któraś z Was miała ten lek? Jakie macie z nim doświadczenia ?
Bardzo dziękuje za odpowiedzJa dostałam letrozolum przy staraniach o pierwsza ciążę, clostilbegyt na mnie nie działał więc lekarz zadziałał mocniejszym lekiem. Udało się zajść po drożności laparoskopowo w 3 cyklu. Ogólnie chyba z rok ten letrozol miałam, może trochę krócej. Przy staraniach o drugie zwiększył mi dawkę do dwóch tabletek (dwie na noc od 3do 7 dc) i w 6 cyklu się udało. Także polecam letrozolum :-)
Chyba odpuszczę starania o trzecie na rok. Jest szansa że następna umowa będzie na stałe to wtedy spokojnie będę mogła osc na wychowawczy pierwszy raz w życiu![]()
W sensie ze staramy się o dziecko i czy leki typu gripex nie zaszkodzą
Jesteś jeszcze młodziutka, 27 lat to na prawdę nie dużo.Bardzo dziękuje za odpowiedzu nas to będzie pierwsza ciąża, po roku starań i laparoskopii nie udało się wiec lekarz przepisał ten lek. Chociaż powiedział ze może w środę okres nie przyjdzie ale ja mam już z tylu głowy ze chyba nie jest nam to dane
kiedyś marzyłam o trójce a teraz mam 27 lat i jeszcze się nie udało z jednym..
Dziękuje Ci bardzoJesteś jeszcze młodziutka, 27 lat to na prawdę nie dużo.Będę mocno trzymała kciuki żeby jednak w środę okres nie przyszedł i pojawiły się dwie kreseczki
![]()