• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dopadlo mnie przeziębienie. Nie brać normalnie leki? Owulacja się zbliża
Paracetamol nie powinien zaszkodzić, ale może spróbuj domowych sposobów. Herbata z miodem i cytryną, ciepła kąpiel, czosnek, syrop z cebuli.
Nie wiem jak bardzo dokucza ci przeziębienie, lecz jeśli bardzo to po co się męczyć, lepiej coś wziąć. Ja przechodziłam w tym miesiącu grupę jelitową na kilka dni przed owu i musiał wziąć leki bo myślałam że się wykończę.

Hej:) odzywam się znów :) byłam u lekarza z badaniami moimi i męża wszystko ok. Mam od przyszłego cyklu ( czyli za tydzień) zacząć brać przez 5 dni Letrozolum, jeśli nie zadziała to inseminacja. Mozecie mi powiedzieć czy któraś z Was miała ten lek? Jakie macie z nim doświadczenia ?
Ja dostałam letrozolum przy staraniach o pierwsza ciążę, clostilbegyt na mnie nie działał więc lekarz zadziałał mocniejszym lekiem. Udało się zajść po drożności laparoskopowo w 3 cyklu. Ogólnie chyba z rok ten letrozol miałam, może trochę krócej. Przy staraniach o drugie zwiększył mi dawkę do dwóch tabletek (dwie na noc od 3do 7 dc) i w 6 cyklu się udało. Także polecam letrozolum :-)
Chyba odpuszczę starania o trzecie na rok. Jest szansa że następna umowa będzie na stałe to wtedy spokojnie będę mogła osc na wychowawczy pierwszy raz w życiu 😃

Ja dostałam letrozolum przy staraniach o pierwsza ciążę, clostilbegyt na mnie nie działał więc lekarz zadziałał mocniejszym lekiem. Udało się zajść po drożności laparoskopowo w 3 cyklu. Ogólnie chyba z rok ten letrozol miałam, może trochę krócej. Przy staraniach o drugie zwiększył mi dawkę do dwóch tabletek (dwie na noc od 3do 7 dc) i w 6 cyklu się udało. Także polecam letrozolum :-)
Chyba odpuszczę starania o trzecie na rok. Jest szansa że następna umowa będzie na stałe to wtedy spokojnie będę mogła osc na wychowawczy pierwszy raz w życiu 😃
Bardzo dziękuje za odpowiedz :) u nas to będzie pierwsza ciąża, po roku starań i laparoskopii nie udało się wiec lekarz przepisał ten lek. Chociaż powiedział ze może w środę okres nie przyjdzie ale ja mam już z tylu głowy ze chyba nie jest nam to dane:( kiedyś marzyłam o trójce a teraz mam 27 lat i jeszcze się nie udało z jednym..

Bardzo dziękuje za odpowiedz :) u nas to będzie pierwsza ciąża, po roku starań i laparoskopii nie udało się wiec lekarz przepisał ten lek. Chociaż powiedział ze może w środę okres nie przyjdzie ale ja mam już z tylu głowy ze chyba nie jest nam to dane:( kiedyś marzyłam o trójce a teraz mam 27 lat i jeszcze się nie udało z jednym..
Jesteś jeszcze młodziutka, 27 lat to na prawdę nie dużo.😉 Będę mocno trzymała kciuki żeby jednak w środę okres nie przyszedł i pojawiły się dwie kreseczki✊

reklama
Jesteś jeszcze młodziutka, 27 lat to na prawdę nie dużo.😉 Będę mocno trzymała kciuki żeby jednak w środę okres nie przyszedł i pojawiły się dwie kreseczki✊
Dziękuje Ci bardzo ❤️ To byłby chyba cud nad cudami jakby tak się stało :) jeśli mogę spytać to czy miałaś jakieś skutki uboczne brania tego leku ? To w sumie tylko 5 dni ale jednak różnie bywa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry