coca
Fanka BB :)
Dziewczyny, jakie się robi badania przy późnych owulacjach a co za tym idzie długich cyklach? Standardowy pakiet hormonów?
Jeśli nie robiłaś żadnych badań to normalne hormony jak najbardziej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, jakie się robi badania przy późnych owulacjach a co za tym idzie długich cyklach? Standardowy pakiet hormonów?
Ja używam Lactacyd Femina, jedyny, który mnie nie podrażnia. Tylko używam go mało i tylko na zewnątrz, żadnego mycia wejścia do pochwy albo pochwy.A jak to jest z płynami do Higeny Intymnej, rzeczywiście pomagają w tym czy nie ?
Robiłam takie podstawy tylko typu lh, fsh, estradiol, progesteron, tsh, prolaktyna, ft3, ft4.Jeśli nie robiłaś żadnych badań to normalne hormony jak najbardziej.
Za długie i nieregularne cykle może być odpowiedzialna prolaktyna (hiperprolaktynemia).Dziewczyny, jakie się robi badania przy późnych owulacjach a co za tym idzie długich cyklach? Standardowy pakiet hormonów?
Ale owulacje masz potwierdzone monitoringiem?Robiłam takie podstawy tylko typu lh, fsh, estradiol, progesteron, tsh, prolaktyna, ft3, ft4.
Wlasnie robiłam kilka razy i wartość mieściła się w normie.Za długie i nieregularne cykle może być odpowiedzialna prolaktyna (hiperprolaktynemia).
Robiłam takie podstawy tylko typu lh, fsh, estradiol, progesteron, tsh, prolaktyna, ft3, ft4.
Na takim pełnym monitoringu nie byłam. Miałam robione kilka razy jedno usg przed owu, gdzie widoczny był pęcherzyk dominujący, robiłam testy owulacyjne, odczuwam podczas owu charakterystyczny ból jajnika i trzy razy badalam progesteron, który niby potwierdzał owulacje.Ale owulacje masz potwierdzone monitoringiem?
Chciałabym się dowiedzieć, czy te późne owulacje są wynikiem stresu, czy to przez skoki tsh czy to nie przypadkiem przez jakies nieprawidłowości.A co byś chciała żeby Ci badania powiedziały o późnych owulacjach? Bo tu raczej chyba nic nie powiedzą [emoji6] jak późne masz owu i jak długie cykle? AMH możesz sobie dorzucić do kompletu.
Jak miałam za niskie tsh to miałam cykl ponad 50 dni, potem jak się tsh unormowało miałam trzy cykle po 32dni i teraz znowu 46dni.A co byś chciała żeby Ci badania powiedziały o późnych owulacjach? Bo tu raczej chyba nic nie powiedzą [emoji6] jak późne masz owu i jak długie cykle? AMH możesz sobie dorzucić do kompletu.