reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny!
Jakie my jesteśmy skomplikowane 😂
W 12 dc miałam pęcherzyk 12,5mm na lewym jajniku i dostałam menopur na 3 dni a 15 dc pęcherzyk zniknął ale pojawił sie na prawym 13,5 mm. Dziś byłam na monitoringu i jest 18mm. Dostałam jeszcze jeden menopur i na jutro dwa pregnyle. No i działamy 😅

Wracając do pregnylu. Zawsze miałam ovitrelle ale potwierdzili dziś w klinice że jest niedostępny.

Udanego tygodnia dziewczyny 😘😘

reklama
Najprawdopodobniej miałaś bardzo szybko owulację np w 10 dc.
To byłoby super, tylko że byłam u gina w 12 dc i miałam pęcherzyk 14 mm dopiero. A na tej wizycie miałam też pobieraną cytologię, więc nie przytulaliśmy się kilka dni wstecz. Serio nic mi się nie spina. W środę zobaczę przyrost... Czy będzie w ogóle. Ja jestem jakoś bardzo negatywnie nastawiona, po moich przejściach (cp, usunięty jajowód) jakoś ciężko mi uwierzyć że będzie ok. Ciekawe jak się rozwinie.

To byłoby super, tylko że byłam u gina w 12 dc i miałam pęcherzyk 14 mm dopiero. A na tej wizycie miałam też pobieraną cytologię, więc nie przytulaliśmy się kilka dni wstecz. Serio nic mi się nie spina. W środę zobaczę przyrost... Czy będzie w ogóle. Ja jestem jakoś bardzo negatywnie nastawiona, po moich przejściach (cp, usunięty jajowód) jakoś ciężko mi uwierzyć że będzie ok. Ciekawe jak się rozwinie.
A OK, juz pamiętam. Sorki, nie ogarniam :) A może jest szansa, że Twój gin ma słaby sprzęt albo trzęsą mu się ręce ;) i się machnął z pomiarem?

A OK, juz pamiętam. Sorki, nie ogarniam :) A może jest szansa, że Twój gin ma słaby sprzęt albo trzęsą mu się ręce ;) i się machnął z pomiarem?
Hehe, też się nad tym zastanawiam 🙃 sprzęt miał raczej dobry, może faktycznie się machnął w obliczeniach. Albo pęcherzyki urosły jak szalone i zapłodnione jajeczko przeleciało jak przez autostradę do punktu zagnieżdżenia. Miałam robione sobie hsg kilka miesięcy temu, może się coś "przepchało" i doszło w 4-5 dni. No na prawdę, zagadka.

Hej dziewczyny, co myślicie o moich wynikach glukozy, (75g)
Na czczo 4,28 mmol/l ( zakres 3,9- 5,5)
Po 1h 6,25 mmol/l ( zakres -11,1)
Po 2 h 5,13 mmol/ ( zakres -7,8)

moja ginka nie odpisuje na smsy 🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny potrzebuje pomocy.
Czy waszym zdaniem takie wyniki są dobre do iui czy szkoda czasu i zabierać się do iv
IMG-20210913-WA0000.jpeg
IMG-20210913-WA0002.jpeg
IMG-20210913-WA0004.jpeg
IMG-20210913-WA0007.jpeg

reklama
Jestem w trakcie stymulacji cło + aromek dziś skończyłam brać tabletki w czwartek monitoring co urosło .
Ale moje pytanie było odnośnie wyników męża bo odebrałam dziś i nie wiem co teraz bo na moje( zabardzo się nie znam) wyniki są średnie.
Bez owulacji inseminacja i tak nie ma sensu, więc nie jest to wskazanie do inseminacji. Powinnaś mieć stymulację owulacji. partner może popracować nad dietą, żeby nieco poprawić ruch postępowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry