Nie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak byłoJeszcze się tutaj nie spotkałam,żeby ktoś z kogoś szydził .. kazdemu po czasie nerwy puszczą. Uczepiłaś się tej dziewczyny jak rzep psiego ogona,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak byłoJeszcze się tutaj nie spotkałam,żeby ktoś z kogoś szydził .. kazdemu po czasie nerwy puszczą. Uczepiłaś się tej dziewczyny jak rzep psiego ogona,
Jeszcze się tutaj nie spotkałam,żeby ktoś z kogoś szydził .. kazdemu po czasie nerwy puszczą. Uczepiłaś się tej dziewczyny jak rzep psiego ogona,
Właśnie o to mi chodziWidać ze zasady są na tym forum ale moderatorów niestety nie obowiązują.....
Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemuNie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak było![]()
Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .
Śmiem pisać co myślęDołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .
Śmiem pisać co myślę [emoji2368] i popełniłam największe w życiu przestępstwo bo nie wierzyłam Mambie [emoji2272] i wchodziłam z nią w dyskusję, a tego już nie można robić. Chyba, że jesteś moderatorką [emoji16] luzik, daj spokój, ja sobie poradzę [emoji6]
wiem,że sobie poradziszŚmiem pisać co myślęi popełniłam największe w życiu przestępstwo bo nie wierzyłam Mambie
i wchodziłam z nią w dyskusję, a tego już nie można robić. Chyba, że jesteś moderatorką
luzik, daj spokój, ja sobie poradzę
![]()