Nie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak byłoJeszcze się tutaj nie spotkałam,żeby ktoś z kogoś szydził .. kazdemu po czasie nerwy puszczą. Uczepiłaś się tej dziewczyny jak rzep psiego ogona,
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak byłoJeszcze się tutaj nie spotkałam,żeby ktoś z kogoś szydził .. kazdemu po czasie nerwy puszczą. Uczepiłaś się tej dziewczyny jak rzep psiego ogona,
Jeszcze się tutaj nie spotkałam,żeby ktoś z kogoś szydził .. kazdemu po czasie nerwy puszczą. Uczepiłaś się tej dziewczyny jak rzep psiego ogona,
Właśnie o to mi chodziWidać ze zasady są na tym forum ale moderatorów niestety nie obowiązują.....
Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemuNie było Cię na forum wcześniej o ile się nie mylę więc nie wiesz co było i jak było![]()
Dołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .
Śmiem pisać co myślęDołączyłam później ale podczytywałam.. Z cofaniem stron wstecz nie mam problemu
Akurat dziewczyna wie dużo więcej niż Ci się pewnie wydaje, Nie jedną tutaj kobietę sprowadziła na ziemie a,że tak pisze i weryfikuje to tylko po to,żeby fake newsy nie krążyły po forum i tyle. Co Ona @HeraUnique złego zrobiła ? W zasadzie to nic .
Śmiem pisać co myślę [emoji2368] i popełniłam największe w życiu przestępstwo bo nie wierzyłam Mambie [emoji2272] i wchodziłam z nią w dyskusję, a tego już nie można robić. Chyba, że jesteś moderatorką [emoji16] luzik, daj spokój, ja sobie poradzę [emoji6]
wiem,że sobie poradziszŚmiem pisać co myślęi popełniłam największe w życiu przestępstwo bo nie wierzyłam Mambie
i wchodziłam z nią w dyskusję, a tego już nie można robić. Chyba, że jesteś moderatorką
luzik, daj spokój, ja sobie poradzę
![]()