Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Różnie jestA jak sobię z tym radzisz nie świrujesz powoli? I jak ze stresem u ciebie?
Próbowałam już wszystkiego…bez glutenu bez laktozy…Teraz myśle o powrocie do diety bez glutenu choć to strasznie czasochłonne..Próbowałaś wyciszyć tarczycę dietą, relaksacją itp? Może dietetyk kliniczny by coś poradził. Bo przeciwciała 4000 to sporo, ja mam około 200.
A co suplementujesz? Dobrze działają kwasy DHA, wit B12, wit D3, koenzym Q10.
Badałaś poziomy witamin? Bo od niedoborów tarczyca też wariuje.
Stres na pewno ma wpływ na cały nasz organizm…Myślisz że to ze stresu? Bo ja innej przyczyny nie widzę. Poroniłam w lutym wtedy zaszłam za pierwszym razem od tamtej pory mam korbę
A jeśli chodzi o badania to wszystko w normie? Pijesz coś na poprawę śluzu?Różnie jestnajgorzej kilka dni po 1 dc. Raz lepiej raz gorzej, ale z każdym kolejnym cs większy stres i strach, ze czas ucieka, a nic z tego nie będzie.
A co Twój bierze?Ja mam pytanie z innej beczki, czy partner którejś z Was zażywa lekarstwa na nadciśnienie tętnicze i lekarz powiązał to z przyczyna niepowodzeń?
Witam Was wszystkie w czwartekJak tam nastroje? Kto testuje ze mną jutro?
Nie mam nastawienia w żadną stronę, bo ani nie czuję, że się udało, ani że się nie udało
![]()
Bardzo Ci dziękujęWidać ciałko żółte.
U mnie i 6 dpo i 9 dpo i 10 też było widać
Moje badania sa w porządku. W tym tygodniu mąż ma się badac.A jeśli chodzi o badania to wszystko w normie? Pijesz coś na poprawę śluzu?
Amlodypine. W internecie są różne opinieA co Twój bierze?
Ja mam nadciśnienie tętnicze. Do tej pory bylam na propranalolu, od miesiąca biorę metocard. Oczywiście lekarka wie że się staram o 2 dziecko ale twierdzi że ten lek nie zaszkodzi w ciąży. W każdym razie mam się u niej pojawić jak w niej będę i zobaczymy co dalej.