Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co piszą dziewczyny bywa różnie - ja mam 2 jedna na oko wycelowana tuż przed i jedna po owulacji... Ale ja mam własną owulacje i dość regularnaMyślę nad monitoringiem możecie mi wytłumaczyć jak to dokładnie wygląda i na ilu wizytach zazwyczaj się kończy?
Ja mam wizytę 4/5dc potem 12 dc i jeśli pęcherzyk jest ładny to następna po owulacji, a jeśli dość mały to jeszcze jedna wizytę przed owulacja. Z tym, że mi pęcherzyki same nie rosną.Myślę nad monitoringiem możecie mi wytłumaczyć jak to dokładnie wygląda i na ilu wizytach zazwyczaj się kończy?
Ja mam pierwszą wizytę w 12dc i od tego zależy jaki wtedy będzie pęcherzyk, potem jeszcze jedna lub dwie. Tylko u mnie jest o tyle dobrze, że wizyta z samym monitoringiem nie jest kasowana jak zwykła wizyta [emoji846]Myślę nad monitoringiem możecie mi wytłumaczyć jak to dokładnie wygląda i na ilu wizytach zazwyczaj się kończy?
Za wcześnie. Nic nie wyjdzie. Jeśli wiesz kiedy dokładnie miałaś owulacje to najlepiej 10-14 dni po owulacji zrobićDziewczyny, jak myślicie? Jak peak miałam 20.09 a 27.09 muszę iść zrobić badania z krwi to jest sens robić betę tak wcześnie ? Badania muszę zrobić z innego powodu ale pomyślałam że jak i tak mnie będą kłuć to może by sprawdzić betę przy okazji tylko czy to nie za wcześnie żeby coś wykazała ?
Tak właśnie sobie pomyślałam że za wcześnie. A jak mam test o czułości 10 to mogę go zrobić po 10 dniach czy poczekać do @? Jestem pierwszy cykl po odstawieniu tabletek i tak naprawdę nie wiem kiedy ta @ miała by przyjśćZa wcześnie. Nic nie wyjdzie. Jeśli wiesz kiedy dokładnie miałaś owulacje to najlepiej 10-14 dni po owulacji zrobić![]()
A pytanie do tych co się udało [emoji173] bo lekarz zaleca przytulanki co 2 dzień, a koleżance zalecił co dzień w okresie około owulacyjnym. Wiec jak z tym jest?
Dziewczyny, jak myślicie? Jak peak miałam 20.09 a 27.09 muszę iść zrobić badania z krwi to jest sens robić betę tak wcześnie ? Badania muszę zrobić z innego powodu ale pomyślałam że jak i tak mnie będą kłuć to może by sprawdzić betę przy okazji tylko czy to nie za wcześnie żeby coś wykazała ?
Tak właśnie sobie pomyślałam że za wcześnie. A jak mam test o czułości 10 to mogę go zrobić po 10 dniach czy poczekać do @? Jestem pierwszy cykl po odstawieniu tabletek i tak naprawdę nie wiem kiedy ta @ miała by przyjść [emoji38]