Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam taki widok, pod nazwą forum są ikonki- koperta, dzwonek, księżycZabij mnie, ale nic takiego nie widzę![]()
Mi chodziło o aplikacje premom a nie forumJa mam taki widok, pod nazwą forum są ikonki- koperta, dzwonek, księżyc
Tak, od ponad dwóch lat na dawce 150 mikrogram Euthyroxu. Tak już od kilku lat w miarę mam ten poziom wyrównany, tzn. średnio jest między 1,5 -2. Czasem mam właśnie takie skoki. Ale moja endokrynolog mówi, że to normalne, bo nawet dobowo zmienia się stężenie TSH.A jesteś cały czas na tej samej dawce?
Do okresu jest cień nadziei. I tak co miesiąc.Kochane jak u Was z humorem w momencie pojawienia się objawow przedmiesiączkowych? Macie jeszcze cień nadziei czy od razu spisujecie miesiąc na straty?![]()
Zależy. Ogólnie wczoraj miałam mieszany humor, wahania nastroju. I na wieczór złapałam doła. Bo już czułam tkliwość piersi. Okres powinnam dostać za 6 dni. Z reguły tak mam, że na kilka dni przed miesiączką mam ból piersi, ból podbrzusza, czasem coś na twarzy wyskoczy. Więc cóż.. Nadzieja jakaś jest, ale raczej się dołuje. Eh.Kochane jak u Was z humorem w momencie pojawienia się objawow przedmiesiączkowych? Macie jeszcze cień nadziei czy od razu spisujecie miesiąc na straty?![]()
Ja właśnie wczoraj wzięłam ostatnią piątą tabletkę. To pierwszy i według lekarza ostatni cykl z tym lekiem.Hej, u mnie dzisiaj 32dc, piersi i podbrzusze strasznie bolą jak na okres. Od tego cyklu zaczynam stymulacje Letrozole Bluefish, ktoś ma jakieś doświadczenia?
Kiedy masz monitoring?Ja właśnie wczoraj wzięłam ostatnią piątą tabletkę. To pierwszy i według lekarza ostatni cykl z tym lekiem.
Przez ten czas czuje się słabo, mam bóle głowy, bóle żołądka, brak apetytu i ból mięśni.
Ide we wtorek 12 dcKiedy masz monitoring?