MoniaJ2424
Fanka BB :)
Hej! Tez za 10 dni okres m miec. Za mna puste jajo rok temu a tym biochem...Dokładnie mam to samoboję się kolejnego rozczarowania i tak już 8 msc .
Teraz wypada za 10 dni okres i juz mnie trzęsie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Tez za 10 dni okres m miec. Za mna puste jajo rok temu a tym biochem...Dokładnie mam to samoboję się kolejnego rozczarowania i tak już 8 msc .
Teraz wypada za 10 dni okres i juz mnie trzęsie
Na razie nie -odpukaćA masz jakieś objawy na miesiączkę? Ja tez miałam dostać i póki co cisza, chociaż wszystko wskazuje na to, że przyjdzie![]()
Ból piersi, ból brzucha jakby zaraz miał przyjść… Także nie wiem co myśleć, wiec staram się nie myśleć nic
To odliczamy dni razemHej! Tez za 10 dni okres m miec. Za mna puste jajo rok temu a tym biochem...
Jedyne co tak teraz myśle to jakoś tak mi słabo i w głowie się kręci od zeszłego tygodnia. Ale czy to można podciągnąć pod coś to nie wiem.Czyli 2 dni opóźnienia?a jak sie czujesz?
Nie ma się co zastanawiać, trzeba iść zbadaćCoraz bardziej zastanawiamy się, że może z mężem coś jest nie tak
To nie jest tak że od tej wiedzy trudniej zajść w ciąże . Bo przecież ona ułatwia. Chodzi raczej o brak presji, samopoczucie psychiczne i nie sprowadzenie seksu tylko do prokreacji.Hej dziewczyny, dużo mówi się o odpuszczeniu i wykuzowaniu w kontekście zajścia w ciążę. Moja gin też powtarzała żeby nie patrzeć w kalendarz, który dzień cyklu tylko po prostu regularnie wspolzyc ale ja nie wiem, czy tak się da. Ja mam nieregularne cykle, lubię wiedzieć, kiedy jest owu bo chociaż wtedy wiem, kiedy się spodziewać okresu. Także w tym miesiącu znow wróciłam do testów owu.