Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zapraszam do przeczytania pierwszego postu z zasadami o czym się tu rozmawia. Nie chodzi o to kto ile już ma dzieci, cel tej grupy jest inny i jest to nawet pogrubione w pierwszym poście. Nie włazi się z buta byle gdzie nie czytając obowiązujących zasad [emoji85] Nie ma znaczenia czy ktoś już ma dzieci, ta grupa nie jest do rozmawiania o swoich wcześniejszych ciążach i doświadczeniach z nimi związanych [emoji2368] a jak brakuje takiego tematu na forum to polecam założyć.
Także co? Bo chyba nie rozumiem celu tej wypowiedzi.
To zapraszam do przeczytania pierwszego postu z zasadami o czym się tu rozmawia. Nie chodzi o to kto ile już ma dzieci, cel tej grupy jest inny i jest to nawet pogrubione w pierwszym poście. Nie włazi się z buta byle gdzie nie czytając obowiązujących zasad [emoji85] Nie ma znaczenia czy ktoś już ma dzieci, ta grupa nie jest do rozmawiania o swoich wcześniejszych ciążach i doświadczeniach z nimi związanych [emoji2368] a jak brakuje takiego tematu na forum to polecam założyć.
Także co? Bo chyba nie rozumiem celu tej wypowiedzi.
Coś czuję, że u mnie nici z ciąży. Jutro powinnam dostać miesiączkę. A dzisiaj czuję, to pobolewanie w podbrzuszu. Symptomy nadchodzącej miesiączki są w tym cyklu inne niż zwykle u mnie, ale ten ból podbrzusza. Tak wiem, za dużo myślę [emoji28][emoji23]
Także nie zmienia to faktu że jestem staraczka 2021
Nie zauważyłam w pierwszym poście że nie mogą się wypowiadać osoby które są już mamami.
Ależ mogą! Ale rozmawiamy tu o staraniach o ciąże, a nie o przebytych ciążach [emoji85]
Żadna to dla mnie wartość jak temat nie dotyczy starań [emoji2272]
Mamy będę pytać o przebieg ciąży
Ta dyskusja ma o tyle sens, że zwraca uwagę na to dlaczego z pewnymi postami lepiej się przenieść. I nie chodzi konkretnie o Twój post, tylko o TAKI typ postówZ resztą ta dyskusja jest bez sensu.