Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej hejHejo jak tam samopoczucie? Jakieś objawy![]()
musisz sobie przemyśleć co jest ważniejszeZ jednej strony bardzo bym chciała a z drugiej nie ma nikogo na moje miejsce w pracy a firma mała więc raczej jie miałabym gdzie juuz wracac
a co to?Dziewczyny czy któraś stosowała Dong quai? Były jakieś efekty?
Ja bym pewnie nie wytrzymała. Trzymam kciuki!A mnie od kilku dni boli podbrzusze z obu stron i piersi. Mój mąż namawia żeby testować a ja się boję rozczarowania a okres powinien być jutro. I tak sobie czekam na rozwój sytuacji
musisz sobie przemyśleć co jest ważniejszepracę znajdziesz wszędzie, a dzidzia to zdecydowany skarb i jakby było, to super
![]()
A mnie od kilku dni boli podbrzusze z obu stron i piersi. Mój mąż namawia żeby testować a ja się boję rozczarowania a okres powinien być jutro. I
No to cudownieHej hejJestem strasznie rozdrażniona i płaczliwa
Oprócz tego ból brzucha jak na miesiączkę i tak coś mnie rano jakieś mdłości łapią, ale nie wiem czy to stres czy ciąża
Staram się nie denerwować, w piątek ide powtórzyć betę czy ładnie rośnie i czekam na wizytę u lekarza
![]()
Ja też tak nie chciałam robić testu a tu dwie krechy wyszłyA mnie od kilku dni boli podbrzusze z obu stron i piersi. Mój mąż namawia żeby testować a ja się boję rozczarowania a okres powinien być jutro. I tak sobie czekam na rozwój sytuacji
CześćCześć dziewczyny 🖐 dołączam do tej grupy pełna nadziei że wszystkie w niedługim czasie będziemy mamusiami zdrowych dzieciaczków. Jestem po ciąży pozamacicznej, na szczęście szybko wykrytej, po laparoskopii mam zachowany jajowod. Teraz pierwszy cykl monitorowany i stymulowany, wiąże z nim wielką nadzieję, ale nie chce się nakręcać, boję się rozczarowania. Bralam lamette 3-7 dc w 12 dc monitoring i po 2 pęcherzyki w jajowodzie, w 13 dc zastrzyk z ovitrelle. Trzymajcie proszę kciuki![]()