Nel331
Fanka BB :)
Myślę że wszystko jeszcze jest możliwe, głowa do góry. Ale ja też uważam że powinnaś porozmawiać z mężem o tej sytuacji i niech każdy powie co mu leży na sercu. Będzie wam łatwiej [emoji3526] trzymam kciuki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę że wszystko jeszcze jest możliwe, głowa do góry. Ale ja też uważam że powinnaś porozmawiać z mężem o tej sytuacji i niech każdy powie co mu leży na sercu. Będzie wam łatwiej [emoji3526] trzymam kciuki.
Cześć Dziewczyny, dawno się na tym wątku nie udzielałam, ale ostatnio intensywnie Was podczytuję i stwierdziłam, że skoro i ja mam dziś 19dc to może czas w końcu tu wrócić, dołączyć. Dobrego dnia dla WasDziś mam 19dc [emoji16] dobrze wiedzieć że moge mieć tu "owu siostrę" [emoji2960][emoji2960] a u Ciebie który dzisiaj?
u mnie 20, więc w sumie bliziutkoDziś mam 19dc [emoji16] dobrze wiedzieć że moge mieć tu "owu siostrę" [emoji2960][emoji2960] a u Ciebie który dzisiaj?
Widzę że dużo nas będzie testować w tym samym czasie [emoji3526] trzymam za nas wszystkie kciuki [emoji3590]u mnie 20, więc w sumie bliziutko [emoji38]
Dlaczego ?Ja chyba będę musiała spisać cykl na straty. Pojawił mi się śluz dwa dni po zakończeniu okresu, a wczoraj miałam usuniętą ósemkę (wiecie: środki przeciwbólowe itp.) i i jakoś tak ... chyba odpuszczam ten miesiąc.
Myślę, że zle nastawiałas sie.Boję się, że przed owulacją nie dojdę do siebie po prostuale może to złe nastawienie