staraczka_22
Fanka BB :)
Wiem i jestem tego świadoma, że rozmowa ale to mega trudne. Bo mam wrażenie, że dopóki ja nie spełnię jego marzeń to on nic nie zmieniTo się zdarza, ale jedyne co można poradzić to rozmowa, rozmowa i rozmowa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem i jestem tego świadoma, że rozmowa ale to mega trudne. Bo mam wrażenie, że dopóki ja nie spełnię jego marzeń to on nic nie zmieniTo się zdarza, ale jedyne co można poradzić to rozmowa, rozmowa i rozmowa![]()
tutaj tylko rozmowa. Musicie zaspokajać swoje potrzeby wzajemnieWiem i jestem tego świadoma, że rozmowa ale to mega trudne. Bo mam wrażenie, że dopóki ja nie spełnię jego marzeń to on nic nie zmieni![]()
Wiem, że to trudne. Wiesz, mój mąż sporo pracuje, często się mijamy. Ale tylko rozmowa może coś zmienić.Wiem i jestem tego świadoma, że rozmowa ale to mega trudne. Bo mam wrażenie, że dopóki ja nie spełnię jego marzeń to on nic nie zmieni![]()
Testy i obserwacjaA w jaki sposób potwierdziłaś owulację?
Oj, nie. Powinno się spełniać swoje własne potrzeby a nie robić coś wbrew sobie by zaspokoić partnera…tutaj tylko rozmowa. Musicie zaspokajać swoje potrzeby wzajemnieto nie są łatwe tematy, niestety…
ostatnio koleżanka miała owulację potwierdzona przez lekarza dzień przed okresem to jest ewenement dopiero :O
Czyli po prostu rozjechał jej się cykl i przesunęła owulacja. To częste.
Tak, dokładnie tak jak piszesz, nie ma możliwości by owulacja była dzień przed krwawieniem.A nie jest tak, ze jak przesunie się owulacja, to i okres się przesunie (faza lutealna)? Zawsze jak mi się trochę wydłużał lub skracał cyk przesuwała się cała druga faza.
Ale skąd wiesz, że pęcherzyk pękł?Testy i obserwacjaśluz miałam taki ciągnący galaretowaty przezroczysty pęcherzyk pękł
niestety u mnie testy wychodzą białe
a to już ostatnia szansa była przed usunięciem tarczycy
miałam nadzieję no nic będziemy się starać po operacji
jestem 3 dni przed okresem narazie jakoś objawów nie mam
gdzie zawsze tydzień przed cycków nie mogę dotknąć ale już nie chce nadzieji sobie robić
ostatnio koleżanka miała owulację potwierdzona przez lekarza dzień przed okresem to jest ewenement dopiero :O