Weronik@29
Fanka BB :)
Jak tam dziewczyny które za pare dni testują ?
U mnie 5 dni do okresu piersi bardzo bolesne już długo takie nie były
U mnie 5 dni do okresu piersi bardzo bolesne już długo takie nie były
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zadaje sobie to samo pytanie. Jeśli to tylko wniosek na podstawie śluzu to nie jest to żaden wniosek.Ale skąd wiesz, że pęcherzyk pękł?
tak, ale chodzi mi o to, żeby rozmawiali ze sobą przede wszystkim czego od siebie oczekują i będzie prosciejOj, nie. Powinno się spełniać swoje własne potrzeby a nie robić coś wbrew sobie by zaspokoić partnera…
PięknieCześć dziewczyny! Pozdrawiam z Zakopanego! Wczoraj zajechaliśmy, pojechaliśmy wszyscy razem z dzieciakami i psem. Najpierw spacer po Krupówkach, obiadek, a potem dzieciaki z psem zostały w domku, a my rozpoczęliśmy świętowanie Naszej rocznicy ślubu. Najpierw kolacja z góralską muzyką na żywo, wypite kilka kieliszków dereniówki (toastów było wiele), a potem wizyta w Piwnym Spa
A po powrocie do domku, to już same wiecie co było
Zrelaksowaliśmy się bardzo, mimo iż ten cykl jest mega dziwny, bo do wczoraj wciąż miałam śluz płodny (trochę przydługo) i co jakiś czas ciągnie brzuch
Podsyłam Wam trochę zdjęć
![]()
testuj! Może czeka Cię weekendowa niespodziankaJa dzisiaj zgodnie z moimi przewidywaniami powinnam dostać okres a tu ni widu ni słychu. Czyli może jednak cykl wcale nie wrócił a to co wydawało mi się owulacją, nią nie było![]()
pięknie, odpoczywajcie i korzystajcie z urlopuCześć dziewczyny! Pozdrawiam z Zakopanego! Wczoraj zajechaliśmy, pojechaliśmy wszyscy razem z dzieciakami i psem. Najpierw spacer po Krupówkach, obiadek, a potem dzieciaki z psem zostały w domku, a my rozpoczęliśmy świętowanie Naszej rocznicy ślubu. Najpierw kolacja z góralską muzyką na żywo, wypite kilka kieliszków dereniówki (toastów było wiele), a potem wizyta w Piwnym Spa
A po powrocie do domku, to już same wiecie co było
Zrelaksowaliśmy się bardzo, mimo iż ten cykl jest mega dziwny, bo do wczoraj wciąż miałam śluz płodny (trochę przydługo) i co jakiś czas ciągnie brzuch
Podsyłam Wam trochę zdjęć
![]()
Zrobiłam, bielutko ale tego się spodziewałam. Bardziej mi zależy by okres wrócił i cokolwiek hormonalnie zaczęło się dziać znów.testuj! Może czeka Cię weekendowa niespodzianka![]()
trzymam kciuki kochanaZrobiłam, bielutko ale tego się spodziewałam. Bardziej mi zależy by okres wrócił i cokolwiek hormonalnie zaczęło się dziać znów.