Weronik@29
Fanka BB :)
Jak tam dziewczyny które za pare dni testują ?
U mnie 5 dni do okresu piersi bardzo bolesne już długo takie nie były
U mnie 5 dni do okresu piersi bardzo bolesne już długo takie nie były
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zadaje sobie to samo pytanie. Jeśli to tylko wniosek na podstawie śluzu to nie jest to żaden wniosek.Ale skąd wiesz, że pęcherzyk pękł?
tak, ale chodzi mi o to, żeby rozmawiali ze sobą przede wszystkim czego od siebie oczekują i będzie prosciejOj, nie. Powinno się spełniać swoje własne potrzeby a nie robić coś wbrew sobie by zaspokoić partnera…
PięknieCześć dziewczyny! Pozdrawiam z Zakopanego! Wczoraj zajechaliśmy, pojechaliśmy wszyscy razem z dzieciakami i psem. Najpierw spacer po Krupówkach, obiadek, a potem dzieciaki z psem zostały w domku, a my rozpoczęliśmy świętowanie Naszej rocznicy ślubu. Najpierw kolacja z góralską muzyką na żywo, wypite kilka kieliszków dereniówki (toastów było wiele), a potem wizyta w Piwnym Spa
A po powrocie do domku, to już same wiecie co było
Zrelaksowaliśmy się bardzo, mimo iż ten cykl jest mega dziwny, bo do wczoraj wciąż miałam śluz płodny (trochę przydługo) i co jakiś czas ciągnie brzuch
Podsyłam Wam trochę zdjęć
![]()
testuj! Może czeka Cię weekendowa niespodziankaJa dzisiaj zgodnie z moimi przewidywaniami powinnam dostać okres a tu ni widu ni słychu. Czyli może jednak cykl wcale nie wrócił a to co wydawało mi się owulacją, nią nie było![]()
pięknie, odpoczywajcie i korzystajcie z urlopuCześć dziewczyny! Pozdrawiam z Zakopanego! Wczoraj zajechaliśmy, pojechaliśmy wszyscy razem z dzieciakami i psem. Najpierw spacer po Krupówkach, obiadek, a potem dzieciaki z psem zostały w domku, a my rozpoczęliśmy świętowanie Naszej rocznicy ślubu. Najpierw kolacja z góralską muzyką na żywo, wypite kilka kieliszków dereniówki (toastów było wiele), a potem wizyta w Piwnym Spa
A po powrocie do domku, to już same wiecie co było
Zrelaksowaliśmy się bardzo, mimo iż ten cykl jest mega dziwny, bo do wczoraj wciąż miałam śluz płodny (trochę przydługo) i co jakiś czas ciągnie brzuch
Podsyłam Wam trochę zdjęć
![]()
Zrobiłam, bielutko ale tego się spodziewałam. Bardziej mi zależy by okres wrócił i cokolwiek hormonalnie zaczęło się dziać znów.testuj! Może czeka Cię weekendowa niespodzianka![]()
trzymam kciuki kochanaZrobiłam, bielutko ale tego się spodziewałam. Bardziej mi zależy by okres wrócił i cokolwiek hormonalnie zaczęło się dziać znów.