kasiaa91
Fanka BB :)
Dzięki !trzymam kciuki kochana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki !trzymam kciuki kochana![]()
Jeśli okresu nie dostanę to 10 października zrobię testJak tam dziewczyny które za pare dni testują ?
U mnie 5 dni do okresu piersi bardzo bolesne już długo takie nie były![]()
testujemy w ten sam dzieńJeśli okresu nie dostanę to 10 października zrobię testale najpierw koło środy zbadam progesteron i jeszcze raz tsh.
Oo to super, będzie mi raźniejtestujemy w ten sam dzień![]()
Rano się nie robi testów owulacyjnych.Dziewczyny pierwszy raz kupiłam testy z domowego laboratorium, zazwyczaj była to inan firma i było wszystko okej a te rano prawie co dzień wychodza mi pozytywne a wieczorem negatywne![]()
Ja tez planuje 10.10.Oo to super, będzie mi raźniejoby pozytywnie (o ile dotrwam do tego czasu)
![]()
szykuje się grupa wsparcia na październikJa tez planuje 10.10.![]()
Miłego dnia![]()
Nie rozumiem tego "ewenementu" potwierdzenia owu przed okresem, ja mam cykle stymulowane i lekarz karze przychodzić 2 tyg po domniemanej owulacji zeby stwierdzić czy owu była, raz trafiłam, że sekundę przed wizytą zaczął mi się okres a owulacje i tak potwierdził, to nie ma znaczenia przy przyjdziesz pare dni po czy tuż przed miesiaczka, lekarz i tak stwierdzi czy owu była czy nieTesty i obserwacjaśluz miałam taki ciągnący galaretowaty przezroczysty pęcherzyk pękł
niestety u mnie testy wychodzą białe
a to już ostatnia szansa była przed usunięciem tarczycy
miałam nadzieję no nic będziemy się starać po operacji
jestem 3 dni przed okresem narazie jakoś objawów nie mam
gdzie zawsze tydzień przed cycków nie mogę dotknąć ale już nie chce nadzieji sobie robić
ostatnio koleżanka miała owulację potwierdzona przez lekarza dzień przed okresem to jest ewenement dopiero :O