U
uzytkowniczkaa
Gość
Test który zrobiłam teraz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kreska widocznaTest który zrobiłam teraz
Nie współzylam . No też myślę że z progiem może być coś nie tak .. mam duphaston w domu ale nie chce brać tego sama ...Kreska widoczna
Moze proga masz niskiego? A wspolzylas?
Nie współzylam . No też myślę że z progiem może być coś nie tak .. mam duphaston w domu ale nie chce brać tego sama ...
Powodzenia.Nie nie biorę nic sama .... Jadę właśnie do opieki świątecznej zobaczymy ... Jutro umówiłam sobie już ginekologa ... Dalej mnie muli jak na okresnic nie leci narazie się uspokoiło
![]()
W świątecznej opiece nic ci nie powiedzą. Jedz na ginekologiczną IP.Nie nie biorę nic sama .... Jadę właśnie do opieki świątecznej zobaczymy ... Jutro umówiłam sobie już ginekologa ... Dalej mnie muli jak na okresnic nie leci narazie się uspokoiło
![]()
Pewnie i tak przekierują ja tam.W świątecznej opiece nic ci nie powiedzą. Jedz na ginekologiczną IP.
Dlatego uważam, że szkoda czasu i nerwów na nocną opiekę. Tam jest lekarz ogólny i to wszystko.Pewnie i tak przekierują ja tam.
Chociaż zalezy czy to jeden szpital, bo u nas tak.
Opieka nie czynna z powodu braku lekarzy ... Wróciłam do domu z niczym ... Co to ginekologiczne IP ?Pewnie i tak przekierują ja tam.
Chociaż zalezy czy to jeden szpital, bo u nas tak.