staraczka_22
Fanka BB :)
Dziewczyny a co byście polecaly przy wzdętym brzuchu? Zaczęłam się znowu więcej ruszać ale nie wiem, co jeszcze robić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja gin tak powiedziała mi kiedyś na wizycie, że w ciążę to się zachodzi głowa i żebym nie wchodziła w aplikację i nie sprawdzała, który mam dzień cyklu tylko po prostu regularnie współżyłaA od kiedy to się przez głowę zachodzi w ciążę?
Oczywiście luz w staraniach jest ważny żeby móc czerpać z nich przyjemność, ale naprawdę błagam nie wmawiajmy innym, że w ciążę się zachodzi bo się o niej nie myślało [emoji85]
Zależy od czego masz wzdęcia, ruch ok ale to raczej problem gastryczny.Dziewczyny a co byście polecaly przy wzdętym brzuchu? Zaczęłam się znowu więcej ruszać ale nie wiem, co jeszcze robić.
Hm, ja myśle całe moje życie ze mi się nie uda i gowno z tego wychodzi [emoji848] ta metoda nie działa.Sproboj wyciszyć się, nie myśl o zajściu w danym cyklu. Czerp przyjemność z pójścia do łóżka. I może to głupio zabrzmi, bo mi się udało w pierwszym cyklu, ale z tyłu głowy miałam myśli, że mi się nie uda no bo jak? Endometrioza, ciągle plamienia. Spójrz jakie ja miałam od kwietnia rozbieżności (wcześniej okresy co 21 dni też się zdarzały) , przed zażywaniem hormonów cykl 26-28 dni. A jeszcze
Byłam przekonana, ze w ciąże to się zachodzi z połączenia plemnika i komórki jajowej [emoji33]Moja gin tak powiedziała mi kiedyś na wizycie, że w ciążę to się zachodzi głowa i żebym nie wchodziła w aplikację i nie sprawdzała, który mam dzień cyklu tylko po prostu regularnie współżyłap
Chyba tylko chińska narkoza jest na to sposobem ;DJa się zastanawiam, jak się da "nie myśleć". Jak ktoś zna sposób, to niech się podzieli![]()
Że jesteś w ciążyDziewczyny, 24 września miałam owulacje, wczoraj test z wieczornego moczu bladzioch, dzisiaj z porannego blada ale bardzo wyraźna kreska, poszłam na bete z krwi, wartość chyba bardzo mała 9,13. Co myślicie?Zobacz załącznik 1323534