juustyna94 (k27im37)
Fanka BB :)
Dziewczyny! Mąż robił badania nasienia, seminogram. Wszystkie wyniki w normie oprócz morfologii prawidłowych plemników. Poprawny wynik to powyżej lub równe 4%. Mąż ma 3%, czy ktoś miał taka sytuacje? Co sądzicie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nigdy tabletek nie brałam a u mnie 28, 30, 28, 33, 28, 28, 30, 32 więc teraz pewnie będzie 28sama się zdziwiłamAle jak odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i zaczeliśmy starania, to moje cykle wyglądają tak: 26, 29, 29, 26 i teraz 23 dni, patrząc na wczesną owulacje, więc różnie to bywa
![]()
Mnie ostatnio lekarz na USG uczył że to co nazywamy piersią to sutek a to co nazywamy sutkiem to brodawkaOd 17-18 dc odczuwam ból sutków, nie piersi a właśnie samych sutków.
Dziewczyny! Mąż robił badania nasienia, seminogram. Wszystkie wyniki w normie oprócz morfologii prawidłowych plemników. Poprawny wynik to powyżej lub równe 4%. Mąż ma 3%, czy ktoś miał taka sytuacje? Co sądzicie?
Zobacz proszęA jak wynik ilościowy?
Jestem dobrej myśli!4% z minimalnej ilości (39 mln) to 1,5 mln. 3% z waszej ilości to prawie 4,3 mln. Czyli ilościowo i tak macie 3 razy więcej prawidłowych [emoji6] nie ma tragedii. Poza tym mądre osoby tu mówią ze to łatwo poprawić dieta, suplami, nieprzegrzewaniem jajek itp [emoji16]
U mnie to samo, tez się zaczyna powoli. Łącze się w bólu, ale za chwile zaczynamy jeszcze razMałpa nadchodzi wielkimi krokami![]()
I u mnie chyba tak samo. Przed chwilą poszłam do toalety. Tyle co wróciłam z pracy... też sie zaczyna coś rozkręcać.U mnie to samo, tez się zaczyna powoli. Łącze się w bólu, ale za chwile zaczynamy jeszcze raz![]()