Tuttifrutti00
Fanka BB :)
To czekam na dobre wieści i widzimy się na czerwcowych mamachTez tak myślę. Tu nie wolno swojego zdania wyrazić, bo niewiadomo o co tutaj chodzi.
Ide na betę i niewątpliwie do was dołączam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To czekam na dobre wieści i widzimy się na czerwcowych mamachTez tak myślę. Tu nie wolno swojego zdania wyrazić, bo niewiadomo o co tutaj chodzi.
Ide na betę i niewątpliwie do was dołączam![]()
To ja miałam jak twoje koleżanki miesiąc po porodzie byłam już gotowa na następne. Jednak z racji młodego wieku (piersze dziecko to była wpadka), długo nie chciałam mieć więcej teraz się zamarzyło i co zrobić.Mój ma prawie rok, bardzo chciałam malutką różnice wieku ale dalej karmie i w związku z tym hormony u mnie śpią (spały?)
Wszystkie moje znajome nie chcące kolejnej ciąży, miesiączki i płodność wracały im po 3/4 miesiącach po porodzie. Przy karmieniuja i moja kumpela, obie chcące dzieci już teraz natychmiast czekamy rok i cisza… no kurwość losu
![]()
Mam takie samo wrazenie, jak byłam na staraniach 2020 to było mega miło i sympatycznie, dużo wsparcia, dużo śmiechu.Od jakiegoś czasu zauważyłam, że tutaj ciągle jakieś spinyMiałyśmy być dla siebie wsparciem, a co chwila dostrzegam tu jakieś spory. Kobietki... Nie mamy po 16 lat, więc bądźmy dla siebie miłe. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, każdy ma prawo do własnych opinii czy do tego, żeby się nie zgodzić... Ale po co zaraz jakieś takie wpisy w dziwnych tonach
Potem laski, które mają jakiś problem i nas czytają, będą bały się zapytać, bo będą się bały, że odezwa się i zaraz ktoś je zjedzie. Dziewczyny trochę dystansu i pamiętajcie, że łączy nas wspólny cel, szanujmy się
![]()
Gratulacje, jeśli dobrze zrozumiałamTu się od jakiegoś czasu zepsuła atmosfera. Ale na szczęście ja juz przechodzę na inny level.
Mialam dostać @ a jednak nie dostanę.
wtf. weszłam po przerwie i co ja czytam. to tu są levele? level gorszy staraczki i level high zaciążone?Tu się od jakiegoś czasu zepsuła atmosfera. Ale na szczęście ja juz przechodzę na inny level.
Mialam dostać @ a jednak nie dostanę.
Wiesz co, z tego co czytam akurat Ty jesteś osobą wprowadzającą straszną atmosferę, do każdej dziewczyny uderzasz sarkazmem i niemiłymi osobistymi wycieczkami, więc może zamiast dawać nam do zrozumienia że nie jesteśmy tu miłe widziane lepiej przetrawić czy faktycznie atmosfera się trochę nie popsuła ?Jak Wam tu tak źle to nie lotnisko, nie trzeba odmeldować odlotu [emoji2272]
Nie było na tej grupie nigdy zgody na gadanie głupot właśnie dlatego, że często jest źródłem wiedzy dla młodych i zagubionych dziewczyn i dobrze, że ktoś o jakoś tej wiedzy jeszcze dba[emoji2356]