S
Szka
Gość
dziekujeRozumiem. Standardowo wiec życzę, abyś się tu nie zasiedziała i szybko znalazła się na mamusiowym wątku, a później tuliła drugiego, zdrowego malucha [emoji3590]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziekujeRozumiem. Standardowo wiec życzę, abyś się tu nie zasiedziała i szybko znalazła się na mamusiowym wątku, a później tuliła drugiego, zdrowego malucha [emoji3590]
nie, nie robiłam, to była pierwsza ciąża. Wtedy kierowało mną przerażenie, strach, żal.Robiłaś jakąś diagnostykę po pierwszym poronieniu? [emoji174]
dziekujeStrasznie mi przykro [emoji3064][emoji3590]
Mam nadzieję, że teraz pójdzie z Górki [emoji123][emoji123][emoji123]
mogę się napić z Tobą? Ja też czekam na @, może przyjdzie dziś wieczorem?Hej, zrobiłam dzis betę, 1,10nie pozostaje mi teraz nic innego jak napić się w końcu drinka i czekać na @ ktora pewnie się spóźni przez duohaston. Kiedy w końcu wszystko się ułoży?
![]()
Zapraszam...mogę się napić z Tobą? Ja też czekam na @, może przyjdzie dziś wieczorem?Czekam od niedzieli... Wypijmy za kolejny cykl, aby tym razem był udany
![]()
Czyli albo jestem kaczka dziwaczka albo to stres po prostuJa biorę, ale tak nie miałam.
3,01 przy normach: 0,38-5,33. Wcześniejszy wynik 1,89. Nie wiem co mam o tym myśleć. Mam nadzieję, że lekarz przesadza, ale nie znam się.Jakie to tsh, że aż ban na starania? [emoji33]
Normalnie sie staralam przy TSH 4,5. Szkoda mi bylo tracic cykli, bo tsh mozna szybko zbic lekami.3,01 przy normach: 0,38-5,33. Wcześniejszy wynik 1,89. Nie wiem co mam o tym myśleć. Mam nadzieję, że lekarz przesadza, ale nie znam się.