Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam to samo, zastanawiam się czy jest ni dane mieć dzieci i czy się w ogóle do tego nadaje a wiem, ze mój mąż byłby super ojcem.Lepiej się źle nastawić i mile zaskoczyćjak zaczęłam myśleć o dzieciach to od wszystkich słyszałam, że to nie takie proste i mam sie nastawić na długie miesiące starań. Mając to na uwadze w ogóle przestałam się przejmować, bo przecież i tak mi się tak szybko nie uda. A udało się
Też tak mam, strasznie się denerwuję na takie wychowanie i przez to czasem myślę, że jednak może nie nadaje się na matkę z takim podejściem. Dlatego też jestem w miarę spokojna nie mając dzieci, widocznie tak miało być. Szkoda mi tylko męża, bo byłby fantastycznym ojcem
Dziewczyny, byłam wczoraj u mojej ginki, która - po zobaczeniu wyników proga w 7 dpo (10,10) zaleciła od nowego cyklu luteinę, z podkreśleniem, że jak pojawią się dwie kreski na teście, żeby nie odstawiać. I test robić szybciej, bo w 24 dc. Tymczasem ja dziś jestem (jeszcze bez luteiny) w 24 dc i myślę sobie... Zrobię test, nie czekam do dnia okresu jak zawsze. Jeszcze bardzo wcześnie, ale czy i Wy widzicie?na moje oko to ciąża. Tak wcześnie 24 dc i wyrył ? Aż dziwne, myślałam że prędzej beta z krwi wykryje najwcześniej. Na twoim miejscu poszłabym jeszcze na betę z krwi, żeby mieć pewność.
Widać, zrób betę, będziesz mieć pewnośćDziewczyny, byłam wczoraj u mojej ginki, która - po zobaczeniu wyników proga w 7 dpo (10,10) zaleciła od nowego cyklu luteinę, z podkreśleniem, że jak pojawią się dwie kreski na teście, żeby nie odstawiać. I test robić szybciej, bo w 24 dc. Tymczasem ja dziś jestem (jeszcze bez luteiny) w 24 dc i myślę sobie... Zrobię test, nie czekam do dnia okresu jak zawsze. Jeszcze bardzo wcześnie, ale czy i Wy widzicie?
Dziękuję. Za bardzo się boję, by się cieszyć. A co jeszcze oprócz bety? Może proga, skoro ginka stwierdza niski poziom?Widać, zrób betę, będziesz mieć pewność![]()
Możesz zrobić proga oczywiście ale 10 to wcale nie jest niski poziom więc się nie martw. Jak na 7 dni po owulacji jest ok. Teraz będzie rósł w ciążyDziękuję. Za bardzo się boję, by się cieszyć. A co jeszcze oprócz bety? Może proga, skoro ginka stwierdza niski poziom?
To zależy jakie już robiłaś, w którym dniu cyklu jesteś i co chcesz zbadaćDziewczyny może mi podpowiedzieć jakie wyniki krwi zrobić?