staraczka_22
Fanka BB :)
Najlepiej zapytac lekarza, co konkretnie jeszcze zbadacAMH
Tsh
Ft 3
Ft 4
Anty TPO
Estradiol
Morfologia
+ prolaktyna, progesteron
Czy jeszcze jakieś wyniki warto zrobić? Co byście dołączyły?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej zapytac lekarza, co konkretnie jeszcze zbadacAMH
Tsh
Ft 3
Ft 4
Anty TPO
Estradiol
Morfologia
+ prolaktyna, progesteron
Czy jeszcze jakieś wyniki warto zrobić? Co byście dołączyły?
Ależ ja to rozumiem i nikomu nie mówię jak ma wychowywać dzieci i wychodzę z tego samego założenia ze dopóki nie robi krzywdy dziecku to mnie nic do tego. I zdaje sobie sprawę, ze są różne sytuacje ale akurat te które opisałam znam bardzo dobrze z życia wiec nikogo nie zachuflafkowalam ani nie oceniam „po okładce” to są przykłady które znam bardzo dobrze.Gwarantuje Ci, ze jak będziesz miała dzieci to tez znajdzie się ktoś to będzie krytykował Ciebienigdy do końca nie wiesz co kto przeszedł w życiu, znam taką mamę „helikopter” która najchętniej chodziłaby krok w krok za nastoletnim synem i wszystko robiła za niego. Okazało się, ze dziecko ledwo uszło z życiem przy porodzie, długo nie było pewności czy będzie żyć, więcej dzieci nie może mieć i w tej kobiecie ten strach i panika o jego życie zostały. IMO trudno ją oceniać. Także daj spokój i niech sobie każdy wychowuje jak chce, tak długo jak nie robi dzieciom krzywdy. Uwierz mi, ze wbrew pozorom zazwyczaj ludzie STARAJĄ SIĘ być dobrymi rodzicami
![]()
W konkretnym dniu cyklu miałaś zrobić te wyniki?Najlepiej zapytac lekarza, co konkretnie jeszcze zbadacu mnie ponieważ niby gin podejrzewa pcos to kazała mi zrobić AMH, Dhea-s, testosteron i androstenion.
Akurat te które wymieniłam można robić w dowolnym dniu cyklu, ale np lh i fsh to tylko 3-5dc.W konkretnym dniu cyklu miałaś zrobić te wyniki?
A jakiekolwiek pecherzyki są? 10dc to jeszcze dość wcześnie, może któryś jeszcze urośnie. Masz jeszcze wizyty w tym cyklu?Kolejny cykl stymulowany, 10dc, monitoring i brak pęcherzyka dominującego… załamka… będzie jeszcze coś z tego?
Mam to samo, zastanawiam się czy jest ni dane mieć dzieci i czy się w ogóle do tego nadaje a wiem, ze mój mąż byłby super ojcem.
Jeszcze wychowanie dzieci na rozpieszczone to jedno ale mnie irytuje niemiłosiernie jak niektóre matki robią z siebie służące tych dzieci, a z dzieci niedojdy, które mimo ze są już dużo to traktują je jak niemowlaczki i jakby mogły to by im tylko do 40 podcierały. Nie mogę pojąć ze kobieta w momencie kiedy staje się matka to traci siebie w tym, i jest tylko matka a zapomina o swoim życiu, uczuciach, zainteresowaniach itp. I to jest powszechnie akceptowane. Jesteś matka to siedz z dzieckiem nie miej swojego życia bo nie wypada bo jesteś matka. I kobiety same tak robią „nie wyjdę na kawę bi mam dziecko” to to jest jej szczęście czy udręka ?
I te wyścigi matek które dziecko jest lepsze bo się np. Szybciej rozwija…No może faktycznie ja mam nie takie podejście do tego jak trzeba i dlatego nie udało mi się do tej pory mieć dzieci