Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też jestem po poronieniu i na pewno jak najszybciej bym poszła do lekarza, właśnie przez strach.Chyba nie wspominałam dokładnieobjawy od kilku, może 3-4 dni niby jak na okres, ale jednak nieco inny ból brzucha, do tego powiększone, tkliwe piersi ( czego u mnie przed @ nigdy nie ma), a wczoraj doszło bardzo częste oddawanie moczu co już przesądziło o zakupie testu
![]()
Myślicie, że przez ostatnie poronienie powinnam szybciej iść na wizytę niż około 7tc jak planowałam wcześniej?
Na szczęście lewy a tam nie ma jajowoduA który masz leniwy? U mnie takie miano dostał prawylewy prawie 2-2 cykle z rzędu aktywny
Jej my to biedne na tym samym wózkuWstalam a obok mnie nagie zwloki nie meza. Popitolilo mu sie ze to juz sobota i liczyl na seks... Nie ma bata bo ja licze ze na tym badaniu gin zrobi mi cytologie. Ile cykli jeszcze musze zmarnowac zanim bede mogla sie starac...
![]()
Jest nisko, otwarta albo uchylona jak ja to określam i twarda.Jaka to jest typowo okresowa u Ciebie?
GratulacjeHej dziewczyny.
Zrobiłam jednak rano (37dc) test...
Zobacz załącznik 1223180
Już tak czułam od dwóch dni, że te moje dolegliwości to chyba jednak nie objawy zbliżającego się okresu
Cieszę się i boję jednocześnie po ostatnim poronieniu, mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze.
Troche zrobilo mi się przykro, ale już jest ok
No i super, czyli torbiel była przyczyną długiego cyklu.Troche zrobilo mi się przykro, ale już jest okmoże trochę mnie potrzasnelyscie.Wizyte udało się umówić od razu na 28.12, bo się trochę wystraszyłam po waszych wiadomościach...Pani ginekolog zrobiła mi usg i okazało się, że w tym cyklu w ogóle nie pękł pęcherzyk i zrobił się małej wielkości torbiel
Przepisala mi duphaston i teraz czekam na
, pewnie niedługo się pojawi, bo już czuje lekkie bóle w podbrzuszu..
Miesiączka to nie jest reset hormonów. Ilość hormonów zmienia się w ciągu całego cyklu. Każdy ma swoje najwyższe wartości w innym momencie cyklu. Miesiączka jedynie resetuje Endo.Znów pytanie za 100![]()
Czy organizm oczyszcza się z lh? Że jest @ lh spada zupełnie i stąd biały test, a pozniej stopniowo do owulacji rośnie i po niej już nie spada do 0? Nie wiem czy rozumiecieczy @ to taki reset hormonów? Wczoraj test Lh zrobiłam i jest biel bieli, a przed @ były kreski. Szukam tylko argumentów, że to co miałam to była @ a nie głupi wyskok
![]()
Właśnie nie, zawsze na usg wychodziło wszystko ok...w tym cyklu poszło coś nie takNo i super, czyli torbiel była przyczyną długiego cyklu.
Masz tendencje do torbieli?