• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2021

reklama
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie 😢
proponuje więcej spokoju... Jest weekend ze Wszystkimi Świętymi ludzie jeżdżą po cmentarzach To nie jest informacja potrzebna na cito a już płacz... Istnieje życie poza forum...
Edit:
Swoją drogą problem z odp może wynikać z tego że mało osób podchodziło tutaj do in vitro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie 😢
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o in vitro najwięcej pomocy dostaniesz na tym wątku tam jest pełno dziewczyn z różnych miejsc, które do niego podchodzą lub mają już to za sobą. A ile już się staracie? Nikt Cię nie olał po prostu w weekend, a tym bardziej święta zazwyczaj mniej się tu dzieje https://www.babyboom.pl/forum/temat/kto-po-in-vitro.26936/page-45049

reklama
Przykro że nikt nawet nie zareagował na mój post, myślałam że tu znajdę chociaż jakieś zrozumienie [emoji22]
Tak jak dziewczyny pisały jest osobny wątek o in vitro i tam pewnie dostaniesz więcej informacji. Zadałaś konkretne pytanie o konkretną miejscowość, nie każda się zna na temacie in vitro i nie każda jest z tamtych okolic [emoji2370]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry