reklama

Staraczki 2021

Hej wszystkim jestem tu nowa i chciałabym prosić o wasze zdanie. Ostatnia miesiączka po odstawieniu tabletek anty 15.11 trwała 5 dni, owulacją raczej pewna bo z mega bolącym prawym jajnikiem 2.12. Staramy się o dzidzie więc zarówno przed jak i po dochodziło do zbliżeń. Od 5.12 do dziś ból prawego jajnika wczoraj niewielka ilość jasno różowej krwi na wkładce a dziś plamienie bazowe. Ponieważ jestem po 3 stratach ( 2 ciąże pozamaciczna, 1 poronienie) fiksuje czy to nie ciąża i znowu niepowodzenie dziś zrobiłam bthcg wynik 2.30 więc teoretycznie brak ciąży. Zastanawiam się czy nie za wcześnie zrobiłam i może wynik jest nie prawdziwy bo jest dopiero 6 dni po owulacji 🤔 co o tym myślicie?

reklama
6 dpo to za wcześnie na cokolwiek. Zbadaj za 2 dni i będziesz wiedziała w jaka stronę to zmierza.
Powodzenia!
Hej wszystkim jestem tu nowa i chciałabym prosić o wasze zdanie. Ostatnia miesiączka po odstawieniu tabletek anty 15.11 trwała 5 dni, owulacją raczej pewna bo z mega bolącym prawym jajnikiem 2.12. Staramy się o dzidzie więc zarówno przed jak i po dochodziło do zbliżeń. Od 5.12 do dziś ból prawego jajnika wczoraj niewielka ilość jasno różowej krwi na wkładce a dziś plamienie bazowe. Ponieważ jestem po 3 stratach ( 2 ciąże pozamaciczna, 1 poronienie) fiksuje czy to nie ciąża i znowu niepowodzenie dziś zrobiłam bthcg wynik 2.30 więc teoretycznie brak ciąży. Zastanawiam się czy nie za wcześnie zrobiłam i może wynik jest nie prawdziwy bo jest dopiero 6 dni po owulacji [emoji848] co o tym myślicie?

Hej wszystkim jestem tu nowa i chciałabym prosić o wasze zdanie. Ostatnia miesiączka po odstawieniu tabletek anty 15.11 trwała 5 dni, owulacją raczej pewna bo z mega bolącym prawym jajnikiem 2.12. Staramy się o dzidzie więc zarówno przed jak i po dochodziło do zbliżeń. Od 5.12 do dziś ból prawego jajnika wczoraj niewielka ilość jasno różowej krwi na wkładce a dziś plamienie bazowe. Ponieważ jestem po 3 stratach ( 2 ciąże pozamaciczna, 1 poronienie) fiksuje czy to nie ciąża i znowu niepowodzenie dziś zrobiłam bthcg wynik 2.30 więc teoretycznie brak ciąży. Zastanawiam się czy nie za wcześnie zrobiłam i może wynik jest nie prawdziwy bo jest dopiero 6 dni po owulacji [emoji848] co o tym myślicie?

JEŚLI owulacja była rzeczywiście wtedy, kiedy uważasz to 6dpo to faktycznie wcześnie, bo wtedy dopiero może cokolwiek się zaczynać. Badalas proga razem z beta?

reklama
Cześć :) udało mi się dostać parę dni urlopu przed świętami i planuje wykorzystać ten czas na badania. Ogólnie planuję zacząć starania po nowym roku, biorę witaminy, ale na tym koniec. Po pustym pęcherzyku zostałam przez lekarzy delikatnie mówiąc olana i nikt mnie dalej nie pokierował. Jakie badania warto zrobić żeby wykluczyć powtórkę? Jestem naprawdę przewrażliwiona, ale wolę dmuchać na zimne. Będę wdzięczna za sugestie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry