Agnness
Fanka BB :)
Ja sobie zawsze myślę, a może tym razem zrozumiem jak to tam faktycznie jestJa też rezygnuje. Sama się zastanawiam po co w ogóle jeszcze tam pcham paluchy skoro i tak nie mogę niczego stwierdzić [emoji3061]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie zawsze myślę, a może tym razem zrozumiem jak to tam faktycznie jestJa też rezygnuje. Sama się zastanawiam po co w ogóle jeszcze tam pcham paluchy skoro i tak nie mogę niczego stwierdzić [emoji3061]
To ja jestem nastawiona na 4Ja tak miałam po pierwszym cyklu, a po każdym kolejnym jedynie trochę smutno w pierwszej chwili po rozpoczęciu okresu![]()
Jakiś czas temu z koleżankami miałyśmy temat odnośnie ciąży, dzieci itp i jedna z koleżanek stwierdziła, że powie mi ile dzieci będę mieć, wróżąc obrączką. Wyszła dwójka, chłopiec i dziewczynkażeby było zabawniej sprawdziłyśmy metodę na chyba wszystkich znajomych kobietach i prawie wszędzie się pokryło, więc jestem nastawiona na parkę
![]()
@Celia89 co do marnowania cyklu.. nastawilam się pozytywnie, a wyszły jakieś bakterie z tego co widzę w wiadomości od gina.. kurczę, wszystkie inne wyniki były super i trochę z mężem pokusilismy los. Mam nadzieję, że zrozumiecie.. Dzisiaj 21 dc. Dostałam tabsy dowcipne na 6 dni. Nie wiem co teraz. Brać je juz, czy czekać do okresu? A jak nie przyjdzie? Czy to może zaszkodzić jakby co? Czy bardziej brak leczenia? Eeeh, pierwszy raz w życiu mam jakieś zakażenie i w ogóle go nie czułam [emoji17]
Mi ginekolog (jak byłam na początku ciąży i wyszła infekcja) mówił, że bardziej zaszkodzi, jeśli tego nie wyleczę. Pytanie czy lek jest ok dla kobiet w ciąży@Celia89 co do marnowania cyklu.. nastawilam się pozytywnie, a wyszły jakieś bakterie z tego co widzę w wiadomości od gina.. kurczę, wszystkie inne wyniki były super i trochę z mężem pokusilismy los. Mam nadzieję, że zrozumiecie.. Dzisiaj 21 dc. Dostałam tabsy dowcipne na 6 dni. Nie wiem co teraz. Brać je juz, czy czekać do okresu? A jak nie przyjdzie? Czy to może zaszkodzić jakby co? Czy bardziej brak leczenia? Eeeh, pierwszy raz w życiu mam jakieś zakażenie i w ogóle go nie czułam [emoji17]
Dziękuję, że pamiętałaś@Agnness ja sprawdziłam zapiski innych dziewczyn i z ta szyjka jest chyba bardzo indywidualana sprawa, niektóre dziewczyny zapisują szyjkę że otwarta mają prawie cały cykl a.inne w.okresie owu tak mniej więcej między 5 a 8dni
Mi ginekolog (jak byłam na początku ciąży i wyszła infekcja) mówił, że bardziej zaszkodzi, jeśli tego nie wyleczę. Pytanie czy lek jest ok dla kobiet w ciąży
Myślę, że tak wczesnej ciąży (zakładając, że w ogóle do niej doszło) zdecydowanie bardziej może zaszkodzić brak leczenia. Nie zwlekałabym nawet chwili
Ja tego zupełnie nie ogarniam@Agnness ja sprawdziłam zapiski innych dziewczyn i z ta szyjka jest chyba bardzo indywidualana sprawa, niektóre dziewczyny zapisują szyjkę że otwarta mają prawie cały cykl a.inne w.okresie owu tak mniej więcej między 5 a 8dni