Liwia92
Aktywna w BB
No to idziemy łeb w łeb bo też dziś 2 dcHej dziewczynydziś 2 dc, wczoraj złość na cały świat i dzień do dup... Ale dzis już ok, przetrawiłam porażkę.
![]()
@natka2307 życzę pozytywnej bety i czekamy na wyniki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to idziemy łeb w łeb bo też dziś 2 dcHej dziewczynydziś 2 dc, wczoraj złość na cały świat i dzień do dup... Ale dzis już ok, przetrawiłam porażkę.
![]()
@natka2307 życzę pozytywnej bety i czekamy na wyniki![]()
Dajesz nadziejęJa się śmieję że u mnie ciąża rozpoczęła się biegunka![]()
![]()
Oby to były ostatnie nasze cykleNo to idziemy łeb w łeb bo też dziś 2 dc![]()
dokładnie, traci się na to dużo czasuDla mnie również mega słabe w aplikacji. Pokazuje mi stronę, na której był mój pierwszy wpis, i muszę wybrać ostatnia stronę i się cofać, jeśli jest dużo stron zapisanych. Dlatego ciężko mi czasami się odnaleźć, co która z Was pisała ;(
Mój dziec waży 12kg i też czasami chce być ululany, mówi ze jest "dzidzi"A mnie boli brzuch jak na okres i pachwiny [emoji17] to będzie ciężki tydzień. Mój dzieć waży prawie 8kg i muszę ją podnosić lulać.. Teraz ją położyłam na drzemkę i odpoczywam, nie będę sobie na siłę zajęcia szukać w domu[emoji854]
@Celia89 miałaś jakieś skutki uboczne tych dowcipnych tabletek?
U nas wyniki nasienia wyszły słabe a i tak mam wrażenie że mozemy stawać na rzesach i nic z tego nie będzie jak coś jest u mnie "zatkane"... Więc daje sobie czas do marca... Do tego czasu dieta suple i zmiana stylu życia powinny juz naprawić plemniczki [emoji12] jeśli nic się nie zadzieje to idę na drożnośc.
Mój dziec waży 12kg i też czasami chce być ululany, mówi ze jest "dzidzi" [emoji16]
Ponieważ mój cykl jest bezowulacyjny raczej poczytałam wczoraj że tak może być raz lub dwa w roku, że stres ale i produkty z wysokim IG, czy któraś z was zwraca uwagę na to przy staraniach ?
Jaki dokładnie wynik cytologii miałaś ? Ja dostałam wynik w grudniu i się bardzo martwięCytologia 3 mc po cc asc us, 5 mc po cc asc us i 10 mc czyli w listopadzie asc h. Zrobili mi łyżeczkowanie jamy macicy i kanału szyjki i pobrali wycinki. Z badania kolposkopowego wynika że mam umiarkowaną dysplazję Cin2.