V
vik_gosc
Gość
Kalendarzyk pokazuje na 16dcW cyklu bardziej liczy się dzień po owulacji niż dzień cyklu. Dzień cyklu kompletnie nam nic nie mówi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kalendarzyk pokazuje na 16dcW cyklu bardziej liczy się dzień po owulacji niż dzień cyklu. Dzień cyklu kompletnie nam nic nie mówi.
Tak jak dziewczyny piszą - nadal zależy ile dni jesteś po owulacjiKurczę zle wpisałam. Chodzi czy mogę zrobić w 26-27dc przy długości 29dc
Życzę pięknego prezentu urodzinowegoI dupa, mimo dobrych prognoz @ przyszła
Oby następny cykl był bardziej owocny, owulacja przypada na moje urodzinymoże sprezentuje mi dwie kreski
![]()
Jeżeli jesteś 10-11 dni po owulacji to może coś wyjść, ale raczej nie wyjdzie, dlatego lepiej jest poczekać do 14 dni po owu, więc wstrzymaj się jeszcze z 3 dni. Tym bardziej, że jak rozumiem opierasz termin owu tylko na kalendarzyku, więc na dobrą sprawę mogła być chociażby 2 dni później.Kalendarzyk pokazuje na 16dc
Ja bym nie robiła, poczekałabym do terminu @ ale jeśli musisz to nikt Ci tutaj tego z nie zabroni. Życzę Ci żeby szybko udało Ci się zajść, bo z takim nastawieniem to prędzej zwariujesz i sama siebie zadręczysz.Kalendarzyk pokazuje na 16dc
Witam się w 1dc [emoji2368] dzisiaj będzie ciężki dzień [emoji3064] ale chociaż @ przyszła punktualnie...
No ja tak właśnie dziś zrobiłam sobie test 9dpo i nie pokazała mi się żadna kreska, wiec można powiedzieć, ze mam ciąże na minusieJa miałam w 26 dc [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale dla sportu jak kto lubi żeby mu troszkę krwi upuścić to wszystko można [emoji2272][emoji2296]