Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez mam pytanie - bo teraz zaczynam się zastanwiac i sama nakręcać [emoji853]
W 22 dc badałam progesteron i wyszedł 6,44- to dobry wynik ?
7A ile to było dni po owulacji?
ja bym się skupiła na normach laboratorium. Wiadomo najwiecej powie ci gin, ale jak jesteś mniej więcej w połowie przedziału dla swojego wieku to powinno być okDziewczyny podpowiecie co o tym myśleć?
Normy w tym labo są widzę zupełnie inne niż te wartości 1-3, o których tu mówimy [emoji2296]Zobacz załącznik 1224111
ja bym się skupiła na normach laboratorium. Wiadomo najwiecej powie ci gin, ale jak jesteś mniej więcej w połowie przedziału dla swojego wieku to powinno być ok
Co prawda sama jeszcze nie robiłam tego badania, ale wcześniej czytałam właśnie o podobnych normach jak w Twoim labo (pamietam, że dla mnie było max ok 7).Dziewczyny podpowiecie co o tym myśleć?
Normy w tym labo są widzę zupełnie inne niż te wartości 1-3, o których tu mówimy [emoji2296]Zobacz załącznik 1224111
Tak robiłam i wszystko OkA robiłaś kiedyś monitoring? Sprawdzałaś czy w ogóle masz owulacje?