HeraUnique
Fanka BB :)
Musisz się zalogować. Wtedy pojawi się przesuwakZaczelam przegladac z ciekawosci te wykresy, ale widze je tylko do 15 dnia cyklu, w jaki sposob mozna zobaczyc cale? [emoji85]Zobacz załącznik 1225437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Musisz się zalogować. Wtedy pojawi się przesuwakZaczelam przegladac z ciekawosci te wykresy, ale widze je tylko do 15 dnia cyklu, w jaki sposob mozna zobaczyc cale? [emoji85]Zobacz załącznik 1225437
A przesunąć paluszkiem po ekranie ?Zaczelam przegladac z ciekawosci te wykresy, ale widze je tylko do 15 dnia cyklu, w jaki sposob mozna zobaczyc cale? [emoji85]Zobacz załącznik 1225437
Tak jak Zuza napisała - musisz przekręcić telefon o 90 st i z powrotem przekręcić i już pojawia się suwakZaczelam przegladac z ciekawosci te wykresy, ale widze je tylko do 15 dnia cyklu, w jaki sposob mozna zobaczyc cale? [emoji85]Zobacz załącznik 1225437
Dziewczyny dziś mam 3dzien okresu. Od czwartku mój drugi miesiąc starań...a może za mało się starałam i muszę męża trochę bardziej pomęczyćtak sobie wmawiam i obiecuje poprawę
![]()
A 3cs to jakiś strasznie długi czas?Robiłaś dziś jakieś badania skoro masz 3 dc? Chociaż tsh, fsh, lh?
Jutro dopiero niestety dziś nigdzie nie dało rady w koronawirusie tak łatwo nie jest. Czytałam w necie że między 3 a 5 DC więc chyba dobrze czy myślisz że nie?Robiłaś dziś jakieś badania skoro masz 3 dc? Chociaż tsh, fsh, lh?
Jutro dopiero niestety dziś nigdzie nie dało rady w koronawirusie tak łatwo nie jest. Czytałam w necie że między 3 a 5 DC więc chyba dobrze czy myślisz że nie?
A 3cs to jakiś strasznie długi czas? [emoji848]
Edit
Doczytałam dc[emoji1787]